9.6/10

Aerts Peter

Wij kende het bedrijf niet. Via google waren wij op zoek naar plinten en kwamen op deze site terecht. Veel keuze en de prijzen waren ook redelijk. Hierdoor hebben wij onze bestelling bij dit bedrijf... Wij kende het bedrijf niet. Via google waren wij op zoek naar plinten en kwamen op deze site terecht. Veel keuze en de prijzen waren ook redelijk. Hierdoor hebben wij onze bestelling bij dit bedrijf gedaan.

Veel keus en een goede prijs kwaliteit.

Geen verbeteringspunten .

Van Dijck Koen

Top!!! Duidelijke website, doen wat ze zeggen, daags na bestellen alle plinten en accessoires geleverd (ook in België) Plinten waren bovendien zeer goed ingepakt om eventuele beschadigingen te... Top!!! Duidelijke website, doen wat ze zeggen, daags na bestellen alle plinten en accessoires geleverd (ook in België) Plinten waren bovendien zeer goed ingepakt om eventuele beschadigingen te voorkomen tijdens het transport. Ik raad gekophout iedereen aan die plinten wenst te bestellen. Echt een superbedrijf. Ook de eigen montagefilmpjes op de website zijn duidelijk. Heb zelf plinten gemonteerd als een professional ???. Grtz

Per product de hoorraad met bijhorende levertijd.

Neen.

Klusmeester Jan Horio

snelle levering

Peter

Besteld matriaal geleverd 1 dag EERDER dan volgens afspraak. Er was eerst gebeld of dit in orde was. Materiaal voldoet aan de verwachting.

Ruud

Super snelle levering en keurig ingepakt.

Prachtig materiaal

Ashley

Goed!

Ruime keus, snelle levertijd, duidelijke indicatie van levermoment

Geen verbeterpunten, heel tevreden

Van Die

Prima, snelle levering, mooi product

R. de Wit

Super ervaring. Snelle levering, goede kwaliteit. Door een verkeerde inschatting van onze kant, voor onze situatie de verkeerde plinten besteld. Daarna andere besteld en werden de "verkeerde"... Super ervaring. Snelle levering, goede kwaliteit. Door een verkeerde inschatting van onze kant, voor onze situatie de verkeerde plinten besteld. Daarna andere besteld en werden de "verkeerde" plinten mee terug genomen. Super service

snelle levering, klantvriendelijk

Rian van Gaans

Snelle levering, mooie plinten

Levertijd

Niets

CP

Goed & snel

Mooie kwaliteit en snelle levering

n.v.t.