Goed toegankelijke site

snelle levering

Caroline

Product op foto niet in detail te zien. Viel bij aflevering en gebruik tegen, qua materiaal en functionaliteit. Te duur ook voor wat het materiaal betreft

Product (tuinkussenkist van kunststof) viel tegen: bij regenbui blijft grote plas op het deksel staan. Het kunststof 'rotan' is een geprinte plaat plastic. Geen kunststof rotan dus (wicker). Geen... Product (tuinkussenkist van kunststof) viel tegen: bij regenbui blijft grote plas op het deksel staan. Het kunststof 'rotan' is een geprinte plaat plastic. Geen kunststof rotan dus (wicker). Geen 'value for money'. Geen aanbod om product terug te nemen.

Reactie George at Work:

Geachte mevrouw Carola,
Bedankt voor uw reactie.
Bij dit artikel staat duidelijk omschreven dat het een kunststof kussenbox betreft; rotanlook.
Dit staat ( kunststof ) zowel op de...
Geachte mevrouw Carola,
Bedankt voor uw reactie.
Dit staat ( kunststof ) zowel op de categoriepagina als op de productpagina.
Wij wensen u als nog veel plezier met de kussenbox.
Het team van Bouwmarkt Totaal

Uiterst correcte handelwijze, juiste informatie m.b.t. Levering.

Jammer dat de drempel voor gratis verzenden zo HOOG ligt.

Inpakken met minder plastic. Ik hield een "kuub" plastic verpakkingsmateriaal over.

Reactie George at Work:

Geachte heer Kooiman,
Geachte heer Kooiman,
Bedankt voor uw feedback over ons bedrijf. Wij begrijpen u teleurstelling wat betreft de verpakking. Wij zouden onze producten zelf ook het liefste zo min mogelijk verpakken, maar helaas is dat niet mogelijk in verband met eventuele schade tijdens het transport naar de klant.
Wel kan ik u melden dat wij in samenwerking met onze verpakkingsleverancier milieuvriendelijke/recyclebare verpakking gebruiken en dit aanpassen als er weer nieuwe ontwikkelingen zijn.
Uw mening over de, in uw ogen te hoge drempel, voor verzendkosten is duidelijk. Wij bieden onze klanten gratis verzending (€ 3,95 Korting ) aan als ze zich vooraf aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Wij wensen u veel klusplezier met uw bestelling!
Het Team van Bouwmarkt Totaal

Voor de eerste keer besteld , maar een goede ervaring .
Goede betaalmogelijkheden , snelle levering en zeer zorgvuldig verpakt.
Zeer tevreden

Bestelde produckten waren zeer zorgvuldig ingepakt en voldoen ten zeerste aan de beschrijving die wordt gegeven.
Doe zo voort

René

Snelle levering, snelle en vriendelijke communicatie, adequate probleemoplossing

Vink

N.v.t

N.v.t

In een woord een uitstekende firma om iets te bestellen. 100 % tevreden.

Ik ben 100 % tevreden over mijn koop, de bestelling , levering en naservice.
In een woord schitterend en heel goede firma zou ik zeker aanraden om iets bij hen te bestellen.

Ik kan hun geen tips geven, want ze zijn goed