DE SCHUWERS GILBERT

Fantastische service van Ineke, ongelooflijk. Met verve uitgevoerd wat er door mij gevraagd werd. SUPER TEVREDEN !!!

ALLES SUPER

G E E N !!!

Ik heb een vuurschaal gehaald bij bouwmarkt totaal, waar ik erg goed geholpen werd.

Ruud

Ondanks dat ik een kleine bestelling plaatste ben ik uitgebreid te woord gestaan door de vriendelijke klantenservice over enkele vragen die ik nog had. Verder een snelle levering en uitstekende... Ondanks dat ik een kleine bestelling plaatste ben ik uitgebreid te woord gestaan door de vriendelijke klantenservice over enkele vragen die ik nog had. Verder een snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Levering en goede prijs/kwaliteit-verhouding

Mooie producten met hele goede prijs-kwaliteitverhouding.
Snelheid en service is top.

Op zoek naar Lockers en kasten en kwam bij BouwmarktTotaal uit.. zeer tevreden!

snelle levering en perfecte service..... Top

hou dit vol...

Een jong en ambitieus bedrijf

Een duidelijke en overzichtelijke website

De naam ' bouwmarkt totaal ' komt momenteel qua assortiment niet met elkaar overeen.

yvonne Janssen

Het is een jong en dynamisch bedrijf met een zeer goede service en heel klantvriendelijk.

Erg goed.

Erg fijn bedrijf

24 uur per dag bereikbaar zijn voor ondersteuning op montage, ed. Zoals bij coolblue.

Hele goede services en er wordt met je meegedacht over de aankoop

Een tijd geleden heb ik een vuurschaal vierkant gekocht bij Bouwmarkttotaal. Voor dat ik mijn bestelling plaatste, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik twijfelde namelijk erg tussen... Een tijd geleden heb ik een vuurschaal vierkant gekocht bij Bouwmarkttotaal. Voor dat ik mijn bestelling plaatste, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik twijfelde namelijk erg tussen een aantal diverse vuurschalen. De klantenservice stond met vriendelijk te woord en hebben me geholpen om mijn keuze te maken.

De aangegeven levertijd was 1 tot 3 dagen. De vuurschaal werd de dag na mijn bestelling al geleverd en ik kreeg netjes een e-mail met een code waarmee ik mijn zending kon volgen. Topservice!

Klantvriendelijkheid en levertijd!

In mijn geval niet van toepassing. Ben zeer tevreden