Oswald

Super ...gewoon super..!!!

goed en snel wat moet men nog meer...?

géén

Ronald

Mijn ervaring is buitengewoon prettig: ordelijke catalogus, juiste beschrijving, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle nette levering in goede verpakking

Zie boven

R Kat

Precies zoals t hoort, d.w.z. je afspraak nakomen zoals aangegeven te zullen doen.
Blij met de wijze van klantbendeling en blij met het geleverde product.
Ik raad iedereen aan gebruik...
Blij met de wijze van klantbendeling en blij met het geleverde product.
Ik raad iedereen aan gebruik te maken van deze winkel en de winkel zijn service niveau zo te houden!

Rudi Vandeput

Perfecte dienstverlening! Na het monteren van de werktbank bleek dat er twee delen niet klopte wat afmetingen betreft.
Na contact met Bouwmarkt werden zonder probleem de twee onderdelen met...
Na contact met Bouwmarkt werden zonder probleem de twee onderdelen met juiste afmetingen bezorgd !

Hun dienst na verkoop, werkt ontzettend goed! Problemen werden na het uitwisselen van enkele emails en foto's zonder problemen opgelost, sterk!!

Dittmann

Mein erster Einkauf dort , aber kann das alles nur empfehlen. Es handelte sich dabei gleich im einen großen Artikel mit Speditionstransport und binnen drei Tagen war alles reibungslos und perfekt... Mein erster Einkauf dort , aber kann das alles nur empfehlen. Es handelte sich dabei gleich im einen großen Artikel mit Speditionstransport und binnen drei Tagen war alles reibungslos und perfekt geklärt !

Mijn eerste aankoop daar, maar kan het alleen maar aanraden. Esx handelde in een artikel van een G-formaat met expeditietransport en binnen drie dagen was alles soepel en perfect opgelost.

Siehe das Feld oben - alles perfekt , würde wieder kaufen !

Zie het vak hierboven - alles perfect, zou opnieuw kopen!

So bleiben , wie das hier bei meiner ersten Erfahrung gewesen ist - PERFEKT !

Zo blijven was mijn eerste ervaring - PERFECT!

ArtsCo

Goed opgebouwde site en voldoende info. Een snelle en goede info via mail.

Bij een product niet meer op voorraad wordt een passend en goede oplossing gevonden.

Born

Alles gut geplant.
Erstkontakt kompetent.
Versand sprach im Vorfeld alles ab.
Emailverkehr hervorragend.
Absprachen traten ein.
Keine Verbesserung möglich. Sehr gut.

E-Mail, persönlicher Kontakt, aktuelle E-Mails für den Status

Keine

Marja Nouwens- Van Kaathoven

Mijn man wilde graag een nieuwe werkplaatsinrichting voor in ons nieuwe huis. Na lang zoeken op internet kwamen we toch telkens uit bij bouwmarkttotaal. Woensdagavond heb ik als verassing een mooie... Mijn man wilde graag een nieuwe werkplaatsinrichting voor in ons nieuwe huis. Na lang zoeken op internet kwamen we toch telkens uit bij bouwmarkttotaal. Woensdagavond heb ik als verassing een mooie werkplaatsinrichting besteld en vrijdag kwamen ze de inrichting al brengen. Via de mail word je op de hoogte gehouden van de levering. Super snelle en nette service! Als we nog een keer iets moeten bestellen dan doe ik dat zeker bij bouwmarkttotaal! Ik raad het dan ook iedereen aan!

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goede service, nette bezorging en heel goed ingepakt. Je kunt zien dat ze zorg besteden aan het leveren van de materialen.

Misschien bij het bestellen melden dat je een mail krijgt met daarin de levertijden. Ik kon dat in het begin niet vinden.

Erik Knooihuizen

Gewoon goed en degelijk.

Nee. Wel goed maar dat is wat je bij internetnedrijven verwacht tegenwoordig.

Misschien iets geliktere website. Nu wel erg degelijk.