Faro cvba

Klant behulpzaamheid

Beste mevrouw/meneer Morré,
Beste mevrouw/meneer Morré,
hartelijk dank voor uw positieve vbeoordeling en heel fijn te horen dat u tevreden bent met de aankoop van de Kraftmeister werkplaatsinrichting. We wensen u er heel veel plezier mee.
Team George at Work.

Bvba Hermy-Stehli

Zeer goed

Goede informatie, kwaliteit, snelle levering

Beste meneer Stehli,
bedankt voor de goede beoordeling en dat u zo tevreden bent. We wensne u veel plezier met uw nieuwe George Tools Ontvetterbak rond 5 L.
Team...
Beste meneer Stehli,

Marleen Verveer

Zeer tevreden

Beste mevrouw Verveer,
hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier met uw nieuwe George Tools werkbank Helsinki 9 lades.

Fam Westdijk

Goede service

Goede service

Zo doorgaan

Beste familie Westdijk,
Dank u voor de positieve feedback. Wij stellen dit op prijs.
We wensen u veel werkplezier met de werkplaatsinrichting.
Team George at...
Beste familie Westdijk,
Dank u voor de positieve feedback. Wij stellen dit op prijs.
We wensen u veel werkplezier met de werkplaatsinrichting.

roos story

Goed, aardig en snel!

Goede klantenservice

Verzendbedrijf gaf pas 2 uur van te voren aan dat ze er waren. Bij andere websites kan je de werkbank samenstellen in een generator. dat zou hier ook handig zijn

Beste mevrouw Story,
Dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij te zien dat u tevreden bent en wensen u veel werkplezier met uw Kraftmeister werkplaatsinrichting.
Met vriendelijke...
Beste mevrouw Story,

Sander de rooy

Om eerlijk te zijn .. 250 euro voor een tv kast waar geen ligplank bij zit is wat prijzig, daarin tegen had ik misschien beter moeten lezen.
Ee was geen adapter bijgeleverd voor her licht maar...
Ee was geen adapter bijgeleverd voor her licht maar ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan via de mail en de adapter wordt kostenloos nageleverd.

Eigenlijk best top dus :-)

Vriendelijk geholpen !

Maby iets duidelijk zijn van wat er wel en niet bij geleverd wordt

Beste heer de Rooy,
Dank u voor de positieve feedback. Inderdaad jammer dat er geen plank inbegrepen was, maar we hopen dat de kast verder wel goed voldoet.
We wensen u er in ieder geval...
Beste heer de Rooy,
We wensen u er in ieder geval veel gebruiksplezier van.

Marcel Geens

Zeer goed

vriendelijk, goed ontvangst

voor mij was het in orde

Beste meneer Geens,
Met vriendelijke...
Beste meneer Geens,

Thijs Stavenga

Aflevering, erg snel en goed verpakt

Beste meneer Stavenga,
Dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij te zien dat u tevreden bent en wensen u veel werkplezier met uw Kraftmeister werkbank.
Team...
Beste meneer Stavenga,

H.O.B

Snel geleverd

Goede kwaliteit

Beste meneer Bosch,
Dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij te zien dat u tevreden bent en wensen u veel werkplezier met uw Kraftmeister gereedschapsladekast en wandkast.
Met...
Beste meneer Bosch,

Rik Vandenbussche

Alles is goed verlopen,geen problemen gehad

Alles klaar en duidelijk

Beste meneer Vandenbussche,
Dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij te zien dat u tevreden bent en wensen u veel werkplezier met uw George Tools Werkplaatsinrichting.
Met...
Beste meneer Vandenbussche,