Ik ben heel tevreden over Bouwmarkt totaal

Snelle levering en goed product

Alles ging perfect. Het gekochte product is ook compleet aangekomen. Kortom: bij dit bedrijf kun je kopen zonder risico.

Vof Voldetd

Zeer betrouwbare firma

goede service

Corien

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Bouwmarkt Totaal en ik ben zeer tevreden met de geleverde service. Ik had het product de volgende dag in huis op de afgesproken tijd. Een van de... Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Bouwmarkt Totaal en ik ben zeer tevreden met de geleverde service. Ik had het product de volgende dag in huis op de afgesproken tijd. Een van de planken van de kast was beschadigd (vanwege een fabricagefout). Na een mailtje naar de klantenservice met foto van de plank, werd nog dezelfde dag een nieuwe plank toegestuurd.

Goede, snelle service en schappelijke prijzen. De kast die ik heb gekocht was goedkoper dan bij andere aanbieders.

De kast die ik heb besteld was lastig te vinden via de menustructuur maar kon ik wel gemakkelijk vinden via het zoekveld. Menustructuur zou voor sommige producten kunnen worden verbeterd.

Voor het eerst bestelt Tot nu tevreden

Snelle reactie tijd.

Klantenservice prima

service

geen tips

S.M.Schot de Jong

1e keer dat ik hier iets bestelde. Keurig afgehandeld. Hele vriendelijke dame aan telefoon en bezorger bracht de kast keurig boven.

Vriendelijkheid