Goede site - heel hanteerbaar -ruim aanbod - snelle levering van gekochte goederen
ruim aanbod
Sint Catharina College
prijs/ service
Nette levering .
Frits Mens
Goede en snelle service.
F.J de Winter
Doormiddel van een goed werkende web-site met overzichtelijke informatie ben ik aan het juiste product gekomen voor een goede prijs. De DHL bezorger heb ik helaas twee maal gemist. Deze dagen moest...Doormiddel van een goed werkende web-site met overzichtelijke informatie ben ik aan het juiste product gekomen voor een goede prijs. De DHL bezorger heb ik helaas twee maal gemist. Deze dagen moest ik helaas onverwacht ergens anders zijn. DHL geeft goede service. Het enige waar postNL beter in is, is dat je dagdelen kunt specificeren. Ook netjes dat er in dit geval nog even gecheckt is of het adres klopte.
De na controle.
Arthur
Nvt
René Hendriksen
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Makkelijk zoeken online
W. van de Valk
?
Teun van Dijk
Ik heb door de kerstdagen veel te lang moeten wachten op mijn bestelling. op de site kon ik niet vinden dat er op deze dagen niet geleverd zou worden.een slechte zaak want van een webwinkel verwacht...Ik heb door de kerstdagen veel te lang moeten wachten op mijn bestelling. op de site kon ik niet vinden dat er op deze dagen niet geleverd zou worden.een slechte zaak want van een webwinkel verwacht ik juist dat snelheid en vlotte levertijd een must is.