9.6/10
Staat (van onderhoud) van de machine(s)
Heeft u de klus naar tevredenheid kunnen klaren?
9.6/10
9.8/10

Thomas

Elektrische tacker nodig voor een klein project. Apparaat gehuurd bij Ronald, ging erg snel en makkelijk!

Erg klantvriendelijk, snelle service, goede bereikbaarheid

Menno

Wij hebben gebruik gemaakt van gereedschapverhuur.nl omdat we stofvrij wilden schuren. En dat is goed gelukt. De machine werkte perfect.

Gereedschapverhuur reageerde supersnel op onze aanvraag. Ze zijn ook erg klantvriendelijk en behulpzaam.

John

Heel erg vriendelijk

Variabel betreft het ophalen en terugbrengen na huur.

Reactie Gereedschapverhuur:

Bedankt voor uw reactie en aanbeveling.
Bedankt voor uw reactie en aanbeveling.
Als minder sterk punt geeft u aan dat de informatie op de website nog beter kan. Op dit moment ben ik druk bezig met het verbeteren van de website op dit punt en ik hoop dit eind van de week af te kunnen ronden.
De verbeteringen hebben betrekking op het plaatsen en tonen van extra informatie per artikel. Ik ben benieuwd wat u er straks van vindt!
Met vriendelijke groeten,
Ronald Tubben
Gereedschapverhuur.nl

van Manen

De service voor en tijdens het gebruik van de apparatuur is voorbeeldig.

Support en klantvriendelijkheid

Simon

Mooi materiaal, heldere site, niet duur en snel contact

Olivier huizer

Nvt

Openingstijden zou ruimer mogen (woensdag bv)

Bedankt voor uw review.
Bedankt voor uw review.
De openingstijden zijn inderdaad nog een verbeterpunt. Zolang het bedrijf blijft groeien zie ik steeds meer mogelijkheden om de openingstijden te verruimen en zal de woensdag er ook spoedig bij komen.
Met vriendelijke groeten,
Ronald Tubben

Prima apparatuur, erg fijn om mee te werken! Voldeed aan de verwachtingen.

Goede communicatie.

Reactie Gereedschapverhuur:

Bedankt voor uw feedback!
Op het gebied van 'informatie over het verloop van de order' geeft u een nipte voldoende.
Dat is natuurlijk niet goed genoeg en ik ga daar in de komende tijd aan...
Bedankt voor uw feedback!
Dat is natuurlijk niet goed genoeg en ik ga daar in de komende tijd aan werken!
Groeten,
Ronald

Saint Antoine

Absolute aanrader. Zeer vriendelijke en behulpvaardige service. Door de gehuurde perstangen kon ik zelf mijn CV aanleggen.

Goede communicatie, zeer vriendelijke afhandeling van bestelling. Toen ik uitliep met de klus was dat geen probleem.

Het is niet heel belangrijk, maar als er toch om een tip gevraagd wordt: de tangen waren op de bestelde dag 's avonds nog niet bij ons binnen. Geen probleem, maar we wisten ook niet of ze al wel... Het is niet heel belangrijk, maar als er toch om een tip gevraagd wordt: de tangen waren op de bestelde dag 's avonds nog niet bij ons binnen. Geen probleem, maar we wisten ook niet of ze al wel verstuurd waren, en dus binnenkort zouden komen. Een melding dat het gereedschap verstuurd was had dat voorkomen.

Reactie Gereedschapverhuur:

Bedankt voor uw feedback.
Hier komt naar voren dat vooral het verloop van de order / informatie omtrent het verzenden nog wat aandacht verdient.
Ik ga er mee aan de...
Bedankt voor uw feedback.
Ik ga er mee aan de slag!
Groeten,
Ronald

Kees Bruinning

Snelle reactie op aanvraag. Duidelijke website met huurprijzen.

Goed gereedschap en goede uitleg. Duidelijk over afspraken en verwachtingen. Goede communicatie.

Geen.