Mirrin

Item zoals omschrijving, maar houdt geen rekening met de bezorgtijd die vermeldt staat op de website.

Reactie Gerritsma Interieur:

Beste Mirrin,
We streven er altijd naar om bestellingen binnen de vermelde levertijd te leveren. Vervelend om te horen dat je langer op het product hebt moeten wachten.
Bij producten die wij...
Beste Mirrin,
Bij producten die wij niet zelf op voorraad hebben, zijn wij afhankelijk van de snelheid van de leverancier (het merk). Zij sturen het product naar ons toe en wij sturen het door naar de klant. Hier is al rekening mee gehouden in de vermeldde levertijd. In de drukke maanden (aanloop naar Black Friday, Kerst etc), kan er bij deze leveranciers soms een vertraging ontstaan (evenals bij het daarbij horende (vaak internationale) transport). We houden dus absoluut rekening met de vermeldde levertijd, maar kunnen in dergelijke uitzonderlijke situaties niets meer dan hopen dat het product snel aan ons wordt geleverd zodat we het door kunnen sturen.
Onze excuses voor het verloop van de bestelling. Echter: fijn om te horen dat het product naar wens is!

Richard van de Brug

Uitstekend en completeren nu de rest van het bestek

Dirk Scheers

Wat een geweldige service. Had even over de bestelling gebeld en dat werd perfect uitgevoerd zoals beloofd. Dit adres ga ik goed bijhouden voor verdere bestellingen.

ferdie peters

Weet ik nog niet. De bestelling is nog steeds niet aangekomen.

Wendy Maaskant

Heel goed! De service en het fijne contact met Geertje maken dat ik meerdere malen per dag met een glimlach de fijne theepot gebruik! Wat fijn dat er nog zulke winkels bestaan ❤️