Prima app, vooral het systeem om uren te registreren, werkt gewoon heel snel en zonder poespas.
De Keuken van Guzman
Leerzaam, en makkelijk te gebruiken.
Bas
Ik gebruik Gekko al jaren. Heel fijn om op deze manier al mijn administratie bij te houden. Echt een aanrader voor velen!
mairap
Excellent
Digital control
Super . Alles overzichtelijk en duidelijk.
Jeffrey
Al 6 jaar klant, voor de kleine ondernemer werkt het echt goed. Veel dingen zijn snel geregeld, het contact met de klantenservice is goed geweest. Btw aangifte wordt echt erg makkelijk gemaakt.
MON BEHEER
Ik gebruik Gekko nu 6 jaar en bevalt mij heel goed. Ontwikkelingen mooi door om het elke dag een mooier systeem te kunnen aanbieden voor de gebruikers. Ga zo door en op naar het 20 jarige bestaan 💪
van den Boogaard beheer BV
Van jaren lange worsteling in excel en word voor de administratie is Gekko een verademing
Bewust Boomverzorging
Een mooi groeiend bedrijf dat ik door de jaren heen als trouwe gebruiker zich geweldig heeft zien ontwikkelen.
Suzan Veneman Music
Heel fijn om alle administratie op 1 plek te hebben. Gekko is super overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en voor een hele goede prijs. Wat ik vooral fijn vind is dat ik in een handomdraai...Heel fijn om alle administratie op 1 plek te hebben. Gekko is super overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en voor een hele goede prijs. Wat ik vooral fijn vind is dat ik in een handomdraai rapportages en kostenoverzichten kan laten berekenen en mijn bankrekening kan koppelen voor betalingen. Het is echt een onmisbare tool in mijn bestaan als ZZPer.