Kunst met de Paplepel

Met Gekko doe je je administratie eenvoudig en snel!

Kabeaum

Goed product - en het wordt steeds beter - voor een eerlijke prijs. Over het algemeen voldoende functionaliteit voor een kleine onderneming. Snelle en persoonlijke hulp bij vragen en problemen - en... Goed product - en het wordt steeds beter - voor een eerlijke prijs. Over het algemeen voldoende functionaliteit voor een kleine onderneming. Snelle en persoonlijke hulp bij vragen en problemen - en feedback wordt ook meegenomen in de verdere ontwikkeling van de tools.

Desta'na

Eenvoudig in gebruik, duidelijk, mooie en rustige layout

TOMICA

Zou iedereen aanraden Gekko te gebruiken voor hun administratie.

Anthonie Lawson

Goede hulp, had upgrades gekocht en pc startte niet op, heb hem langs mogen brengen en ze hebben het voor me opgelost. Top service!

Meromax

Snel praktisch en mobiel dus altijd bij de hand. Is helpend voor mij

Mariska van der Linden

Gebruikersvriendelijk pakket, heldere info en snelle feedback bij vragen!

Mansourco

Ik ben tevreden met Gekko, maakt jouw eigen admenstratie in orde

EFT Praktijk Bravenboer

Te Gekke tool voor mij. Ik was altijd een angsthaas voor cijfertjes en administratie, maar met Gekko is mijn boekhouding doen al jaren een fluitje van een cent!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Wat goed om dat horen! Cijfers zijn niet altijd een feest, daarom proberen wij dat zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Bedankt voor je mooie review.

Xavier

Wist niet waar te beginnen met mijn administratie maar dankzij simpele en snelle software! Helemaal bij !