Een geweldig handige tool als je startende ondernemer bent en ook voor de meer ervaren ondernemers biedt Gekko de opties die je wilt! Zoek dus niet verder!
henniepeters.nl
Ideaal als je een klein bedrijfje hebt. Supermakkelijk en gratis via de app mijn werkuren bijhouden. Idem voor de facturen!
The Fun Facilitator
Een hele fijne, overzichtelijke applicatie waar ik al bijna vanaf het begin (af en aan) met heel veel plezier gebruik van maak. Perfect voor een ZZP'er als ik.
Stoel Dienstverlening / Feest DJ Lars
Sinds een aantal jaren al klant bij Gekko. Als ik het in een zin moet samenvatting: “Alles goed en lekker simpel!” Software is erg gebruiksvriendelijk en zal hier dan ook nog jaren klant blijven!
Lieke
Geeft prettig overzicht en handige apps.
Delawar consultancy
Functionaliteit is zee gebruiksvriendelijk
RedPro
Easy en compleet
Isabel Brouwer
Sinds ik als zzp’er ben gestart klant bij Gekko. Eerst de gratis versie, toen t beter ging de betaalde versie. Het scheelt me zoveel tijd in administratie, echt super fijn en zorgeloos!
Semmy Stigter / Train 4 You Personal Training
Super, werk er al jaren mee en het maakt het ondernemen echt een stuk makkelijker. Alles wat je nodig hebt kan je hier vinden bij Gekko