Een alles in 1 boekhoudsysteem. Ik ben al jaren klant bij Gekko. Je kunt je uren bijhouden, facturen sturen, je bank koppelen en rapportages draaien. Voor die €15 in de maand echt een...Een alles in 1 boekhoudsysteem. Ik ben al jaren klant bij Gekko. Je kunt je uren bijhouden, facturen sturen, je bank koppelen en rapportages draaien. Voor die €15 in de maand echt een aanrader. Zowel voor onderweg via de app, als ook via je desktop. Ik vind het echt een aanbeveling.
Smart4B
We kunnen onze volledige administratie hierin kwijt. Ook voor meerdere organisaties. De app werkt ook fijn en snel voor uren/ritten/declaraties. Nu we groter worden en onze accountant helaas niet...We kunnen onze volledige administratie hierin kwijt. Ook voor meerdere organisaties. De app werkt ook fijn en snel voor uren/ritten/declaraties. Nu we groter worden en onze accountant helaas niet met Gekko werkt, hebben we helaas wel moeten omschakelen naar een ander pakket
Joris / BV
Fijne gebruikerservaring
Prodigious
Fijn programma, gebruik het voor meerdere bedrijven
Mika
Snelle levering en perfecte service
RW Houtidee
Heerlijk makkelijk boekhoudprogramma waar je op een makkelijke en begrijpelijk manier je boekhouding kan doen vooral voor de kleinere ondernemingen.
Loobeensky
I wouldn't be able to run my sole proprietorship in the NL without Gekko at all. 100% of my bookkeeping happens on this app and nowhere else.
DuPyla
Ben jaren op zoek geweest naar een boekhoudprogramma dat ik in een keer zonder uitleg snap. Dat is het GEKKO programma. Werkt fantastisch eenvoudig, de app is ontzettend handig en het scheelt mij...Ben jaren op zoek geweest naar een boekhoudprogramma dat ik in een keer zonder uitleg snap. Dat is het GEKKO programma. Werkt fantastisch eenvoudig, de app is ontzettend handig en het scheelt mij als ZZP’er velen uren (vervelend) werk per maand. Ik ben groot fan. Kan niet beter wat mij betreft.
De Outdoor School
Al jaren fan van deze app. Als eigenaar van verschillende kleine ondernemingen is het makkelijk schakelen tussen de bedrijven en werkt alles snel en eenvoudig.