D&w Logistiek

Lekker makelijk en snel. Kan ik mijn tijd aan klanten besteden dan administratie

Olivacce Media

De herinneringen voor de btw-aangifte en de informatie die ik op de mail ontvang ervaar ik als prettig!

Bits

Makkelijk in gebruik, ook als jezelf weinig met computers en administratie hebt

NLHR&Legal

Gebruikersvriendelijk en handig, ben van Basic naar Premium gegaan. Door de handigheid heb je geen excuus meer om je administratie te laten versloffen. Goed inzicht en overzicht. Ik voel me ontzorgd... Gebruikersvriendelijk en handig, ben van Basic naar Premium gegaan. Door de handigheid heb je geen excuus meer om je administratie te laten versloffen. Goed inzicht en overzicht. Ik voel me ontzorgd door Gekko!

Alfa Mediko

Zeer fijn en gebruiksvriendelijk

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je Alfa!

Natalie van de Enden / TC2 Take charge and take care

Erg gebruiksvriendelijk eenvoudig en overzichtelijk. Supertevreden!

Jouw stijl mijn stijl

Geweldig, top,
Eindelijk kan ik mijn boekhouding zelf doen met veel plezier. 😀

Van Berkel Vormgeving

Super tevreden alles snel binnen handbereik. Super tevreden over Gekko

NOTES by Kim

Ik werk al een aantal jaar in het programma van Gekko en ben nog steeds erg tevreden! Fijn ook dat er een balans is toegevoegd een tijd geleden, nu is mijn accountant ook blij :D Ze zijn... Ik werk al een aantal jaar in het programma van Gekko en ben nog steeds erg tevreden! Fijn ook dat er een balans is toegevoegd een tijd geleden, nu is mijn accountant ook blij :D Ze zijn laagdrempelig bereikbaar als het nodig is en alles ziet er ook mooi uit. De btw overzichten gebruik ik voor aangifte en daar ben ik dus altijd zo mee klaar, FIJN!!!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je Kim! Wij doen ons best om het programma iedere dag een klein stukje beter te maken. Wij blijven niet stil zitten :)

Ambulant pedicure Saskia

Ik gekko ideaal. Kan zowel gebruik van maken in de app als op de computer! Zeker fijn voor een startende ondernemer die al genoeg kosten heeft