Werkt erg fijn, is makkelijk te gebruiken en zelfs met het basic abonnement heb je genoeg mogelijkheden waardoor het voor starters echt ideaal is! Een echte aanrader, vooral voor zzp'ers!
Catalijn Cecile Willemsen Actrice Trainer
Zo fijn dat ik alles nu eidnelijk inzichtelijk op een rij heb!!
Mijmerinkt
Fijne app en website voor mijn administratie!
Coaching Lab
Door het gebruiksgemak is het bijhouden van je boekhouding super eenvoudig. De app werkt ook makkelijk en snel. Echt een aanrader!
Simpel in gebruik en doet wat het moet doen. Perfect!
Saskia
Handige gratis tool voor het verzenden van facturen en bijhouden van de administratie. Ik overweeg om het volledige pakket aan te schaffen zodat ik nog meer handige dingen kan gebruiken
Isa de Bont / Buro Bont
Een collega-vriendin wees mij op Gekko en prees de eenvoud en handigheid aan. En na wat onderzoek bij de concurrentie kwam ik bij dan toch bij Gekko en ben helemaal tevreden! Aan te raden voor...Een collega-vriendin wees mij op Gekko en prees de eenvoud en handigheid aan. En na wat onderzoek bij de concurrentie kwam ik bij dan toch bij Gekko en ben helemaal tevreden! Aan te raden voor mensen die weinig tijd en moeite stoppen in hun admin en toch graag het overzicht willen houden.
KCM beveiliging
De juiste app voor vooral starters. alles wordt voor jou op een rijtje gezet en meldingen krijg je netjes optijd. de beste alles-in-1 in de categorie boekhouding.
PepNunc
Ontzettend blij met Gekko. Het scheelt me zo veel tijd door niet meer bonnetjes te hoeven bewaren. Dikke aanrader!
JasTech Service
Ontzettend fijn in gebruik, duidelijk en overzichtelijk. Ondersteuning ook goed en snel. Erg blij mee 👌🏻