Salem Services

Handig programma, overzichtelijk. Eenvoudig in gebruik, met een goede klantenservice. En dat voor een scherpe prijs.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Goed om te horen en dank je voor je mooie review.

Westera Cementvloeren

Geweldig hulp en goede uitleg

Jan de Witt Engineering

Gebruik Gekko nu 2 jaar, werkt ideaal voor mijn situatie. Kosten en uren kunnen gemakkelijk bijgehouden worden waarna deze eventueel in de factuur geïmporteerd kunnen worden. BTW aangifte is door... Gebruik Gekko nu 2 jaar, werkt ideaal voor mijn situatie. Kosten en uren kunnen gemakkelijk bijgehouden worden waarna deze eventueel in de factuur geïmporteerd kunnen worden. BTW aangifte is door Gekko een simpele klus geworden.

PsyTM B.V.

GetGekko is een uitstekende applicatie voor het beheren van bedrijfsadministratie. Het is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een overzichtelijke interface, wat het gemakkelijk maakt om financiële... GetGekko is een uitstekende applicatie voor het beheren van bedrijfsadministratie. Het is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een overzichtelijke interface, wat het gemakkelijk maakt om financiële gegevens te beheren. De flexibiliteit van de applicatie stelt ondernemers in staat om hun administratieve taken efficiënt af te handelen, wat veel tijd en moeite bespaart. Helaas is er een nadeel: de applicatie is niet goed afgestemd op de behoeften van een BV (Besloten Vennootschap). Dit kan het gebruik ervan voor BV's enigszins beperken. Desondanks blijft GetGekko een waardevol hulpmiddel voor veel ondernemers.

DeGro Dienstverlening

Doet wat het moet doen, prima app.

VO-Elektra

Zeer handig & makkelijk te gebruiken

Henriëtte Banga

Onmisbaar urensysteem voor mijn werk als Virtual Assistant met meerder klanten (en werkzaamheden) op een dag. Vervolgens in een paar clicks een factuur. Ideaal!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Goed om te horen Henriëtte, daar doen wij het voor!

D’n dokter

Erg handig. Direct aan de brievenbus facturen scannen en koppelen aan betalingen. Daardoor geen gedoe meer met invoeren van facturen en zoeken naar wat ook weer bij wat hoort. Uitdraai van gegevens... Erg handig. Direct aan de brievenbus facturen scannen en koppelen aan betalingen. Daardoor geen gedoe meer met invoeren van facturen en zoeken naar wat ook weer bij wat hoort. Uitdraai van gegevens t.b.v. accountant vind ik wel nog weinig overzichtelijk.

EMV Branding & Design

Voor mij is dit echt een perfect programma. Hoe makkelijk het ook is om vanaf je telefoon met de app een factuur te sturen had ik echt niet verwacht. Dikke aanrader als je van makkelijk te gebruiken... Voor mij is dit echt een perfect programma. Hoe makkelijk het ook is om vanaf je telefoon met de app een factuur te sturen had ik echt niet verwacht. Dikke aanrader als je van makkelijk te gebruiken programma’s houd + belasting aangifte is nog nooit zo makkelijk geweest!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je voor je mooie review, daar doen wij het voor!

HABLA CON ELLA

Eenvoudige en goede gratis software. Ik gebruik het al jaren naar tevredenheid!