Mijn ervaring met Gekko is prima. Makkelijk, snel en compleet.
Domino Nagelstudio
Het werkt erg handig
Eric
Zeer fijne app in gebruik, ondanks een kleine hapering waarbij ik overigens goed geholpen ben. Heb ik goede ervaringen met de Gekko app. TOPPIE
ikwilookzonnepanelen.nl
Zeer prettig,een goed overzichtelijk boehoudprogramma met vele functies. Zou het daarom iedereen aanraden.
Dagaz massage
Zeer gebruiksvriendelijke software. Duidelijk visueel overzicht van de omzet. Facturen zijn in een paar klikken gefixt. Getgekko was snel in reageren op vragen per email. Een wens die ik nog...Zeer gebruiksvriendelijke software. Duidelijk visueel overzicht van de omzet. Facturen zijn in een paar klikken gefixt. Getgekko was snel in reageren op vragen per email. Een wens die ik nog heb is het selecteren van meerdere banktransacties tegelijk, scheelt een hoop tijd. Verder top en ik werk er al 3 jaar mee.
BNT Music
Kundig bedrijf met heel vriendelijk klantcontact!
Cusco Luna
Fijn! Overzichtelijk
Judith van Dongen hair and make-up
Super handige app! Ook voor creatievelingen die niks met administratie hebben.
RP Media
Ik maak al een paar jaar gebruik van de Gekko app, heel eenvoudig en altijd bereikbaar.
Sanitem Manus
Ik was ooit op zoek naar een boekhoud programma dat simpel en doeltreffend is voor de relatief eenvoudige maar wel wisselende handelingen en diensten die ik verricht voor mijn clientèle zonder dat...Ik was ooit op zoek naar een boekhoud programma dat simpel en doeltreffend is voor de relatief eenvoudige maar wel wisselende handelingen en diensten die ik verricht voor mijn clientèle zonder dat ik daarbij vast zou zitten aan op voorhand vastgestelde en vastgelegde patronen en regelnummers. Dát vond ik bij Gekko i.t.t. zoals bij snelstart gebruikelijk is en die ik daarom verlaten heb.