ProSea

Fijne tool voor de urenadministratie

Goreu

Ik gebruik Gekko voor meerdere bedrijven en ben vanaf begin al fan. Heel makkelijk en ze blijven doorontwikkelen.

Jan Hendrik

Fijn programma, werkt intuïtief en ook goed toegankelijk via apps op telefoon.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je voor je review, goed om te horen.

Sem van der Hijden

Zeer fijn!

IK

Snelle reacties maar vooral een geweldig pakket voor je uren, ritregistraties en bijhouden van projecten/klanten met duidelijke overzichten. Als kers op de taart zien de facturen er overzichtelijk... Snelle reacties maar vooral een geweldig pakket voor je uren, ritregistraties en bijhouden van projecten/klanten met duidelijke overzichten. Als kers op de taart zien de facturen er overzichtelijk uit en in 3 drukken op een knop als factuur verstuurd.

Je Bent Beter Dan je Denkt

Heel eenvoudig om facturen te maken, nog eenvoudiger je kosten te bij te houden met mooie verzamellijsten om je jaarlijkse belastingen te regelen. Zeer tevreden!

Pieter de Gouw Coaching en Advies

Fijn boekhoudprogramma met alles wat ik nodig heb.

We Keep IT Simple

Top bedrijf met goede service en een uitgebreid pakket.

Plasmeijer Webdesign

Fantastisch programma met uitstekende support! Ik ben er heel erg tevreden over en raadt het iedereen aan die voor zichzelf werkt.

Astrid in Business

Ik gebruik Gekko al jaren naar volle tevredenheid. Het doen van mijn administratie kost minder tijd en ook mijn Btw aangifte doe ik in een handomdraai.