Peters Consulting Services

Blij met Gekko!

Studio Groenewald

Fantastisch

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je voor je review, goed om te horen.

Dymphie

Gekko heeft mijn admin life zo veel makkelijker gemaakt! Inzicht in je cijfers, het bijhouden van bonnen wordt leuk gemaakt, en een factuur sturen is feest. Zélfs m'n km's invoeren klaag ik niet... Gekko heeft mijn admin life zo veel makkelijker gemaakt! Inzicht in je cijfers, het bijhouden van bonnen wordt leuk gemaakt, en een factuur sturen is feest. Zélfs m'n km's invoeren klaag ik niet meer over. Daarbij opgeteld is het makkelijk om bankkoppeling(en) te maken, waardoor ik steeds helemaal bij ben. Blije freelancer, blije boekhouder!

Project Prikkeldraad

Top voor kleine ondernemers! De app is iets minder makkelijk in gebruik. Ik gebruik nu een tijdje de premium versie en ben tevreden over de mogelijkheden en de prijs!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je voor je review. Ook de apps worden dit jaar verbeterd en hopelijk werken ze dan weer zo simpel als zou moeten.

Anne-Marie Delfgaauw Therapie

Ik vind dit een heel makkelijk programma om je zakelijke administratie in te doen. Het is heel overzichtelijk en als je wilt kun je je bankrekening koppelen zodat het nog makkelijker wordt. Als ik... Ik vind dit een heel makkelijk programma om je zakelijke administratie in te doen. Het is heel overzichtelijk en als je wilt kun je je bankrekening koppelen zodat het nog makkelijker wordt. Als ik een keer een vraag heb (over bijvoorbeeld klanten in de UK) dan kan ik makkelijk contact opnemen en krijg ik ook heel snel een reactie.
Ook de rapportages die je kunt draaien maken het heel makkelijk om bijvoorbeeld BTW aangifte te doen.
Gekko werkt lekker!

Job van Dijk

Goede app en makkelijk in gebruik.

Tess

Ik heb boekhouding altijd enorm lastig gevonden, maar met Gekko heb ik dat probleem niet meer. Het programma heeft veel functies en is gemakkelijk in te vullen. Ook mijn aangiftes zijn nu zo... Ik heb boekhouding altijd enorm lastig gevonden, maar met Gekko heb ik dat probleem niet meer. Het programma heeft veel functies en is gemakkelijk in te vullen. Ook mijn aangiftes zijn nu zo gepiept. Ik heb een Gekko Premium abonnement en vind het echt iedere euro meer dan waard.

de bedrijfsalchemsist

Ik ben heel blij met Gekko. Het is echt super gemakkelijk in gebruik, waardoor ik mijn admin helemaal onder controle heb. Mijn facturen zijn meestal op de 1ste van de maand de deur al uit. De apps... Ik ben heel blij met Gekko. Het is echt super gemakkelijk in gebruik, waardoor ik mijn admin helemaal onder controle heb. Mijn facturen zijn meestal op de 1ste van de maand de deur al uit. De apps zijn handig voor als je onderweg bent. Iets gekocht? Vaak in de winkel maar ik al een foto van de bon om hem toe te voegen aan kosten. Daarnaast krijg ik complimenten van mijn accountant die mijn belastingaangifte doet voor de manier waarop ik alle info aanlever...

Medicine of peace

Super eenvoudig en overzichtelijk. En ze staan altijd klaar voor assistentie. Wat wil je nog meer voor je administratie.

Marjolein Meijer

Dit bedrijf inclusief apps heeft mijn leven ongekend veel makkelijker gemaakt. Alles werkt als een zonnetje, de service is geweldig en voor mensen zoals ik is dit een wonder van overzicht. De kosten... Dit bedrijf inclusief apps heeft mijn leven ongekend veel makkelijker gemaakt. Alles werkt als een zonnetje, de service is geweldig en voor mensen zoals ik is dit een wonder van overzicht. De kosten haal ik er ruim uit door het eindelijk voorkomen van boetes en foute aanslagen.