MoBaaS

Het grote verschil tussen GEKKO en andere admin-pakketten is de makkelijke toegankelijkheid van de eenvoudige opgezette processen. Als zelfs ik mijn admin in GEKKO foutloos kan doen, dan is het... Het grote verschil tussen GEKKO en andere admin-pakketten is de makkelijke toegankelijkheid van de eenvoudige opgezette processen. Als zelfs ik mijn admin in GEKKO foutloos kan doen, dan is het Idote-Proof.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je voor je mooie review. Ons doel is om het zo makkelijk mogelijk te maken, zo te horen lukt dat :) Dank!

NewsMakers

Gekko is voor mij een praktische, proactieve en prettige partner. Die er gewoon áltijd is. Omdat het werkt. Ik gebruik het al sinds het eerste begin, eerst de gratis features , nu sinds enige jaren... Gekko is voor mij een praktische, proactieve en prettige partner. Die er gewoon áltijd is. Omdat het werkt. Ik gebruik het al sinds het eerste begin, eerst de gratis features , nu sinds enige jaren de betaalde variant. Mijn zeer strenge boekhouder heeft nog nooit een kanttekening geplaatst bij deze wijze van boekhouden en hij ziet ook de veel duurdere pakketten voorbij komen. Absolute + is de beschikbare functionaliteit die zeker niet wordt opgedrongen, je blijft de baas over waar je de baas over wil zijn. Punt van aandacht is de AI die niet altijd bonnen goed scant en ook is het in deze tijd van internationaal zaken doen soms lastig een buitenlandse bon weg te schrijven. Mijn ervaring is overigens wel dat alle feedback iteratief wordt opgepakt en voortdurend aan verbetering wordt gewerkt. Voor mij genoeg reden om ze trouw te blijven.

Britt Malcontent People Development

Super gebruiksvriendelijk en snel overzicht

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Goed om te voren, dank je!

Wierookkopen.nl

Ik gebruik Gekko voor mijn rittenregistratie. Werkt prima!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je, dat is mooi om te horen!

SieroMassage

Gebruik sinds kort en ben erg tevreden. Gebruik als ik met mijn fiets naar het station fiets en als ik naar mijn bedrijven ga.

Dank je voor je review.

AllinDesign

Ik ben net begonnen met Gekko voor mijn urenregistratie. Ik heb goed onderzoek gedaan en mijn bevindingen via anderen komen goed tot uiting. Erg fijn om mee te werken!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Goed om te horen! Dank je.

GewoonDOEN (Marcel Lanooij)

Ik vind Gekko geweldig en gebruik het al bijna 10 jaar, bijna net zo lang als dat ik ZZP-er ben. Ik schrijf mijn uren en factureer met Gekko. Wat is fijn vind is dat Gekko zich steeds doorontwikkeld... Ik vind Gekko geweldig en gebruik het al bijna 10 jaar, bijna net zo lang als dat ik ZZP-er ben. Ik schrijf mijn uren en factureer met Gekko. Wat is fijn vind is dat Gekko zich steeds doorontwikkeld en de prettige vormgeving. In de beginperiode heb ik diverse verbetervoorstellen gegeven. Dat werd gewaardeerd door Gekko en veel is ook overgenomen in de applicatie.

LoeLoe Creations

Makkelijk, handig, overzichtelijk

Dank je Loeloe.

SolarSales

Prima app voor beginnende ondernemers. Het word ook alleen maar beter naar mijn ervaring. Gebruik het nu 3 en een half jaar en het heeft me veel gebracht.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Goed om te lezen Yoeri. Wij doen nog steeds iedere dag ons best het makkelijker en beter te maken.

9Beez.com

Makkelijk in gebruik, koppeling met de bank

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dat is mooi om te horen, dank je.