Helemaal Content Marketing

Super fijn systeem. Perfect voor zelfstandig ondernemer die op basis van uurtarief werkt. Ben er super blij mee en heb het systeem al bij meerdere mensen aangeraden.

Erik Dijk | grafisch vormgever

Ik gebruik Gekko ruim 2,5 jaar en het bevalt mij uitstekend! Boekhouden voor ZZP'ers wordt zo eenvoudig, snel en leuk gemaakt. Te Gekko!!!

Zuurbier Consultants B.V.

Eenvoudig en toch compleet. Een handige tool om zelfstandig je boekhouding mee te doen. Zo kun je je bankrekening koppelen om te zorgen dat je alle facturen (zowel inkomende als uitgaande) kunt... Eenvoudig en toch compleet. Een handige tool om zelfstandig je boekhouding mee te doen. Zo kun je je bankrekening koppelen om te zorgen dat je alle facturen (zowel inkomende als uitgaande) kunt afletteren. Ook kun je met behulp van je telefoon bonnetjes inscannen die met AI meteen worden omgezet naar een boeking die je moet goedkeuren.

Echt een aanrader!

Wat zou nog beter kunnen: In heel veel gevallen is dit ruim voldoende. Alleen jammer dat je niet 1 betaling kunt afletteren op meerdere facturen of bonnen, omdat betalingen soms niet 1-op-1 hetzelfde zijn als de facturen (klant betaald in 1 keer 3 facturen). Maar dat kun je handmatig alsnog corrigeren.

Nogmaals, echt een aanrader!

Vlieg-security-service

Heel goed en duidelijk.

Top, dank je.

Jeremy

Werkt goed en makkelijk....is ook erg overzichtelijk!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je Jeremy, goed om te horen, dat is precies waar wij het voor doen.

Edan Security

Heel prettig, simpel en overzichtelijk

Dank je Edan.

Yoga met Iona

Heel fijn en eenvoudig systeem om mee te werken. Ik gebruik het al 4 jaar met volle tevredenheid.
Overzichtelijk en helder overzicht van alles wat je moet weten.
Ik gebruik het voor alles;...
Overzichtelijk en helder overzicht van alles wat je moet weten.
Ik gebruik het voor alles; van facturen opstellen tot urenregistratie tot rapportages btw en nog meer.
Ook de helpdesk is snel en kundig in het beantwoorden van vragen.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Wat mooi dat je al 4 jaar gebruik van Gekko maakt, heel goed!

Duko van der Meer/ Duko Dreadman

Epic, makkelijk en mogen wat dingetjes verbeterd in de bank koppeling zodat ie altijd klopt en beter verbonden blijft.

wander vanhoucke

Zelfs de gratis versie werkt perfect voor mij. erg makkelijk facturen opstellen.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Heel goed, daar doen wij het voor.

Blij Huisdier honden uitlaatservice Bolsward e.o

Super! Alles goed georganiseerd voor mijn bedrijfje in 1 app.