Sign By Esmée

Ik gebruik de Gekko uren app. Hiermee kun je perfect je uren bijhouden. Het handige wat ik aan deze app vindt is dat je op play kan klikken en op stoppen als je klaar bent. Zo hoef je nooit te... Ik gebruik de Gekko uren app. Hiermee kun je perfect je uren bijhouden. Het handige wat ik aan deze app vindt is dat je op play kan klikken en op stoppen als je klaar bent. Zo hoef je nooit te onthouden wanneer je ook alweer begonnen bent aan je opdracht. Daarnaast gebruik ik ook de facturatie app, dit om mijn normuren eruit te halen. Dit gaat allemaal perfect via de import knop.

Tom Voet

Nog steeds heel blij met Gekko!

Dank je Tom!

MAGmenu

Gekko werd door mijn accountant aangeraden, ik gebruik dit sinds de opstart van mijn bedrijf bijna 5 jaar geleden. Je hebt een duidelijk overzicht, kunt eenvoudig uren, kilometers, kosten bijhouden.... Gekko werd door mijn accountant aangeraden, ik gebruik dit sinds de opstart van mijn bedrijf bijna 5 jaar geleden. Je hebt een duidelijk overzicht, kunt eenvoudig uren, kilometers, kosten bijhouden. Zeker als je de apps combineert met je desktop. Ik zou iets meer design opties in de facturen willen zien. En het filteren werkt niet altijd even intuitief. Maar dit zijn de puntjes op de i.

Lotte Holterman

Gekko maakt het zo veel makkelijker om overzicht te houden op mijn administratie, met alles in één: uren, bonnen, facturen, contacten, enzovoorts. Zo is het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om gewerkte... Gekko maakt het zo veel makkelijker om overzicht te houden op mijn administratie, met alles in één: uren, bonnen, facturen, contacten, enzovoorts. Zo is het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om gewerkte uren in één keer te factureren aan een klant. Er zijn altijd kleine verbeterpuntjes te vinden, maar over het algemeen ben ik ontzettend blij met Gekko! De gratis versie voldeed trouwens lange tijd voor mij, maar nu ik overgestapt ben naar Premium is het wel nóg makkelijker geworden allemaal.

Bureau Creatief

Erg goed , wat een gebruiksvriendelijk programma

Facilityplan BV

Het tienjarig bestaan van Gekko markeert voor mij een belangrijke mijlpaal voor dit innovatieve bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in financiële software voor freelancers en kleine ondernemers.... Het tienjarig bestaan van Gekko markeert voor mij een belangrijke mijlpaal voor dit innovatieve bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in financiële software voor freelancers en kleine ondernemers. Sinds de oprichting in 2014 heeft Gekko zich onderscheiden door gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die het beheer van mijn financiën vereenvoudigde. Hun platform, dat functies omvat zoals facturatie, urenregistratie en uitgavenbeheer, heeft duizenden gebruikers geholpen om hun zakelijke administratie efficiënter te organiseren.

Wat Gekko nog meer bijzonder maakt, is hun continue focus op innovatie en klantgerichtheid. Ze hebben consequent geluisterd naar de feedback van ons en hun gebruikers en hun producten aangepast om te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt. De integratie van mobiele apps en cloud-gebaseerde services heeft ervoor gezorgd dat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun financiële gegevens, wat cruciaal is in het huidige digitale tijdperk.

Sophie

Intuïtief en fijn in gebruik, zo simpel als je het zelf wilt houden.

Dank je voor je review!

Peter Meijers / 5 RINGEN

Ik gebruik Gekko sinds het begin van mijn eigen bedrijf ruim 7 jaar geleden. Gestart met de gratis versie en naar volle tevredenheid snel overgestapt naar de premium versie, perfect!
In het...
In het begin diverse vragen en opmerkingen waar direct door het Gekko team wordt ingespeeld, heel professioneel.
Altijd, op alle devices, (telefoon/I-pad en PC) online de juiste actuele info over complete boekhouding. Werkt feilloos!
BTW aangifte is appeltje eitje!
Mooi overzichtelijk per klant/artikel/periode/etc....
Helemaal TOP!

Lightloveaudio

Ik werd een aantal jaren geleden door mijn vrouw geattendeerd op Gekko zij werkt als accountant en vond Gekko voor mij als klein bedrijf makkelijke en zeer geschikt. Inmiddels al een aantal jaren... Ik werd een aantal jaren geleden door mijn vrouw geattendeerd op Gekko zij werkt als accountant en vond Gekko voor mij als klein bedrijf makkelijke en zeer geschikt. Inmiddels al een aantal jaren premium klant en met alle updates meer dan geschikt voor wat wij hiermee doen.
Kort gezegd top software en super kwa ondersteuning en communicatie!

S. Heijmans

Handige, supercomplets boekhoudsoftware!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Daar doen wij ons best voor :)