Iris den Boer - Studio Invisual

Super fijn om administratie te doen en bij te houden. Ik kan mijn aangifte uit handen geven zonder er te veel geld aan kwijt te zijn. Bedankt Gekko!

DT hout design

Een erg gebruiksvriendelijke interface op desktop en smartphone, ook met Basic abonnement goed te gebruiken (voor kleine bedrijven). Met premium net wat meer opties, die erg handig zijn als je... Een erg gebruiksvriendelijke interface op desktop en smartphone, ook met Basic abonnement goed te gebruiken (voor kleine bedrijven). Met premium net wat meer opties, die erg handig zijn als je bedrijf groeit.

Tennis School Roose

Helemaal blij mee! Gekko werkt fantastisch! Veel functionaliteiten, alles heel duidelijk weergegeven. maakt voor mij de administratie en het maken van rekeningen veel makkelijker. En als er iets... Helemaal blij mee! Gekko werkt fantastisch! Veel functionaliteiten, alles heel duidelijk weergegeven. maakt voor mij de administratie en het maken van rekeningen veel makkelijker. En als er iets niet duidelijk is, is de helpdesk snel en goed bereikbaar.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Leuk om te horen dat het zo goed werk, daar worden wij blij van!

B&B Het Domushuis

Helemaal gekko van Gekko! Werkt superfijn, duidelijk, makkelijk en als er vragen zijn wordt je snel geholpen door de helpdesk. Veel mogelijkheden, door Gekko doen wij een grot deel van onze... Helemaal gekko van Gekko! Werkt superfijn, duidelijk, makkelijk en als er vragen zijn wordt je snel geholpen door de helpdesk. Veel mogelijkheden, door Gekko doen wij een grot deel van onze administratie zelf!

Dave Sportcafé De Kuil

Helemaal gek van Gekko

Haha dank je!

Carlos Ruiz Serra

Super!

Bart Ambacht

Overzichtelijk, flexibel (kantoor en onderweg)

BRICKS

Heel fijn en eenvoudig programma voor mijn administratie en het uitsturen van facturen. Ik raad het iedere zzp’er aan.

SUUS.allroundstyling

Super blij met Gekko. Zorgt voor veel overzicht en gemak in mijn administratie.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Daar doen wij het voor, dank.