De Ontdekkers

Ik gebruik de gratis versie en dat is voldoende voor mij. Sommige beperkingen vind ik wel jammer en premium gaan is best een stap. Een kleiner abbonement tegen lagere prijs is wellicht een idee?

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Beste Ontdekkers, dank je voor je eerlijke review. Wij doen iedere dag ons best om het programma en de verschillende apps beter te maken. Zou je misschien eens naar support@getgekko.com kunnen... Beste Ontdekkers, dank je voor je eerlijke review. Wij doen iedere dag ons best om het programma en de verschillende apps beter te maken. Zou je misschien eens naar support@getgekko.com kunnen sturen wat je mist of wat er beter zou kunnen? Dat helpt ons ook weer.

PB Bouw- & Vastgoedadvies

Ik ben er enorm blij mee !!

Captain Logistics

Een super handig software pakket voor het bijhouden van uren en ritten. De boekhouding er in verwerken was ff puzzelen, maar lukt inmiddels ook. Enige kleine minpuntje zijn de beperkte opties om... Een super handig software pakket voor het bijhouden van uren en ritten. De boekhouding er in verwerken was ff puzzelen, maar lukt inmiddels ook. Enige kleine minpuntje zijn de beperkte opties om facturen echt in eigen huisstijl te krijgen.

Martin Rep Life Science Services

Als ZZP'er met een kleine onderneming leek mij Gekko aanvankelijk van niet veel toegevoegde waarde, maar zelfs een basic account maakt het boekhouden een stuk makkelijker en zelfs ook leuker :-)!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je voor je mooie Review Martin! Dat stellen wij op prijs.

c.e.s.o

Een uitstekende administratie app

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Goed om te horen, dank je!

bart-content met inhoud

Je zou wel gekko zijn als je met andere administratie-software zou werken!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Haha mooie woordspeling :)
Dank je voor je review.

Delaney

Super overzichtelijk, handig en relatief ook goedkoop. Ik kan het iedereen aanbevelen! Zelfs de gratis versie heeft genoeg functies om de (beginnende) ondernemer te ondersteunen bij het meest... Super overzichtelijk, handig en relatief ook goedkoop. Ik kan het iedereen aanbevelen! Zelfs de gratis versie heeft genoeg functies om de (beginnende) ondernemer te ondersteunen bij het meest vervelende werk waar je geen tijd aan kwijt wil: boekhouden!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Goed om te horen dat je dit iedereen kan aanbevelen.

Tom Janssen Photography

Gekko heeft mijn (administratie)leven een stuk aangenamer gemaakt. Alles is beter bij te houden dan zonder Gekko, het bied overzicht en m'n kwartaalaangiftes voelen niet meer als een enorme opgave.... Gekko heeft mijn (administratie)leven een stuk aangenamer gemaakt. Alles is beter bij te houden dan zonder Gekko, het bied overzicht en m'n kwartaalaangiftes voelen niet meer als een enorme opgave. Ook het opstellen van offertes en facturen is erg makkelijk. En de bankkoppeling maakt het helemaal af!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je Tom, voor je mooie review. Daar worden wij blij van.

Leslie Lopez

With this I can write all my invoices and organize my administration in a simple effective way. I very much recommend it!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Good to hear, thanks a lot for your review!

MpM

Eenvoudig om te gebruiken en dekt alles voor een klein bedrijf

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Eenvoudig is ons doel, goed om te horen en dank je voor je review.