Maximize

Gemakkelijk is gebruik

Dank je.

Myzet

Al 10 jaar hartstikke blij met deze app!

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je Myzet, goed om te horen!

Bailey Bridge Tm

Geweldige app - zowel mobiel als online- waarmee je echt alles kunt doen wat voor je administratie nodig hebt. Zowel kosten, facturering als afschrijvingen en koppeling met de bank werkt feilloos.... Geweldige app - zowel mobiel als online- waarmee je echt alles kunt doen wat voor je administratie nodig hebt. Zowel kosten, facturering als afschrijvingen en koppeling met de bank werkt feilloos. Pluspunt is de gebruikersondersteuning: vragen worden snel behandeld en verbetersuggesties serieus opgepakt. Zeer betaalbaar.

jelle stoffels music

Alles aanwezig behalve automatische IB

VL Strategies

Werk nu een aantal jaar met Gekko en mijn administratie is een fluitje van een cent. Veel handige functies zoals het automatisch scannen van bonnen, btw rapportages en de bank integratie maken het... Werk nu een aantal jaar met Gekko en mijn administratie is een fluitje van een cent. Veel handige functies zoals het automatisch scannen van bonnen, btw rapportages en de bank integratie maken het erg practisch.

Kristine Damhuis Opleidingsadvies

Kosten, omzet, uren, ritten, facturen… alles in een paar apps. Makkelijk om bij te houden. En in de online omgeving een totaaloverzicht. Snel en helder. En, last but not least, een adequate... Kosten, omzet, uren, ritten, facturen… alles in een paar apps. Makkelijk om bij te houden. En in de online omgeving een totaaloverzicht. Snel en helder. En, last but not least, een adequate servicedesk… in no time antwoord op je vraag. Zodat je meteen weer verder kunt! En altijd een check of het naar wens is opgelost 👍🏻

SmitteSpinsels

Gebruik Gekko al jaren (mijn bedrijf bestaat bijna net zo lang als dat van hen ;-) en nog steeds heel tevreden. Altijd open voor suggesties & feedback en werkt simpel en makkelijk. Doet wat het moet... Gebruik Gekko al jaren (mijn bedrijf bestaat bijna net zo lang als dat van hen ;-) en nog steeds heel tevreden. Altijd open voor suggesties & feedback en werkt simpel en makkelijk. Doet wat het moet doen en maakt admin niet nodeloos ingewikkeld of saai!

Ingeborg Wesche

De app werkt echt mega goed voor mijn bedrijf!

Pidi Media Productions BV

Toen ik net begon met mijn bedrijf vond ik het lastig om administratie bij te houden. Een correcte administratie helpt ook me met het succes van jouw bedrijf. Gekko zit vol met handige tools die het... Toen ik net begon met mijn bedrijf vond ik het lastig om administratie bij te houden. Een correcte administratie helpt ook me met het succes van jouw bedrijf. Gekko zit vol met handige tools die het makkelijk maakt om mijn administratie te voeren. De APPjes gebruik ik voor onderweg op mijn telefoon, maar zit ik achter de computer dan vind ik de webpagina het lekkerste werken.
BTW aangifte is een makkie met Gekko en Gekko geeft overzichtelijk omzet en kosten weer. Zelf zou ik graag nog een kolom willen met daarin de naam van de debiteur/crediteur willen zien. Voor de rest is dit een supertool die niet mag ontbreken in jouw onderneming. Duidelijk dat ik tevreden ben.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Dank je voor je uitgebreide review, erg leuk om te lezen dat wij je zo goed hebben kunnen helpen.

Triple-x Totaaltechniek

Top bedrijf en top programma. Al bijna 10 jaar klant.

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Al 10 jaar klant, wat een eer. Dank je.