Maaike Meerhof

Matig. Het ziet er mooi uit en het lijkt simpel, maar er zitten fouten in die ik er niet uit krijg.

Beste Maaike,
Wat vervelend om tevoren. Zou je een mail kunnen sturen naar support@getgekko.com zodat wij dit voor je op kunnen lossen?
Excuses voor het ongemak en wij helpen je graag met...
Beste Maaike,
Excuses voor het ongemak en wij helpen je graag met een oplossing.

Naudtsw

Werkt maar niet voor mij

Reactie Gekko - Alles voor jouw administratie:

Ha Willem, dat is jammer om te horen. Wat kunnen wij precies beter of anders doen?

D G macarons & ice Cream bv

Ben pas begonnen ik heb er vertrouwen in het is een goed programma

Marcello Gardens

Een fijn en overzichtelijk programma

Starmans hoveniers

Prettig samenwerking. Snelle probleemoplossing.

Maarten van den Heuvel || VDH informatica

Voor eenvoudige administraties voldoet dit. Werk ook met andere financiële pakketten die qua prijs duurder zijn. Het pakket blijft mij verbazen dat het zoveel levert voor die prijs.
Voor eenvoudige administraties voldoet dit.
Jammer dat je geen spaarrekening toe kunt voegen. Wil je dit wel doen moet je gaan boeken op een kostenrekening waar dit niet voor bedoeld is. Kan dan verwarrend worden.
Goed systeem om maandelijks de zelfde facturen te laten versturen voor abonnement of servicekosten bij een VvE.
Hoop dat ze in de toekomst nog wat zaken gaan verdiepen en uitbreiden.

JK Finance

Werkt Prettig en is overzichtelijk, maar heeft voor mij nog wel wat tekortkomingen boekhoudkundig

MICON

Dank.