Gert Peeters

Wij hebben 6 stoelen bij gewoonstijl gekocht. Omdat we niet konden kiezen tussen 2 soorten stoelen hadden we van beide er 3 besteld in het gedacht deze te combineren. De bestelling kwam de volgende... Wij hebben 6 stoelen bij gewoonstijl gekocht. Omdat we niet konden kiezen tussen 2 soorten stoelen hadden we van beide er 3 besteld in het gedacht deze te combineren. De bestelling kwam de volgende dag al aan. Al snel werd duidelijk dat we 3 stoelen gingen terugsturen om er uiteindelijk 6 dezelfde over te houden. Hierover hebben we even gemaild met gewoonstijl en dit werd zonder problemen aanvaard.
Aan één van de stoelen die we bijhielden zat wel een beschadiging, hierover hebben we ook gemaild. Ook hier werd zonder problemen een oplossing geboden.
Prima service! Voor de volgende meuebels die we bestellen, kijken we zeker eerst op gewoonstijl.

Prima service! Mooie betaalbare meubels.

Een retourlabel voor op de doos te kleven kan handig zijn.

Goedemorgen,
Bedankt voor het plaatsen van de review.
Goedemorgen,
Bedankt voor het plaatsen van de review.
Fijn om te horen dat ondanks het proces en de schade wij dit zo goed mogelijk proberen op te lossen en dat je uiteindelijk tevreden bent met de afhandeling hiervan.
Wij wensen je nog veel plezier toe met de stoelen!

Goede prijs, snelle levering.

Makkelijk keuze te maken op duidelijke website

Goedemorgen,
Bedankt voor het plaatsen van je positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent.
Goedemorgen,
Het zou leuk zijn als je je mooiste interieurfoto wilt delen met #Gewoonstijl op Social Media om kans te maken op nog 100 Euro shoptegoed voor je volgende bestelling.

Snelle en correcte levering.

Maken waar wat wordt beloofd

Bedankt voor het plaatsen van leuke review!
Wil je nog op de hoogte blijven van al on nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons ook op Social Media.
Nog...
Bedankt voor het plaatsen van leuke review!
Nog veel plezier toegewenst met je nieuwe aanwinst en hopelijk tot snel!

Prima klantenservice

Direct contact

Beter overleg over de oplossing

ReclameVis BV

Super goed. Ik heb een maand geleden naar de showroom geweest op een zaterdagochtend en kon direct een stoel meenemen die ik als cadeau had bedacht voor m'n dochter dezelfde middag. Top. En nu een... Super goed. Ik heb een maand geleden naar de showroom geweest op een zaterdagochtend en kon direct een stoel meenemen die ik als cadeau had bedacht voor m'n dochter dezelfde middag. Top. En nu een tweede bestelling gedaan voor vier tuinstoelen: super goede service en direct antwoorden op een paar vragen. Fijne shop!

Vriendelijk. Snelle reactie op vragen. Ze hebben er zin in!

Niet echt.

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in de showroom en dat de bestellingen naar wens zijn. We wensen je veel plezier met de producten!
Vriendelijke groet,

Emily Rafini

Zeer goed

Goede omschrijving van artikel

Bedankt voor je review!
Veel plezier gewenst met je meubel.
Vriendelijke groet,

Super snelle levering!!

Goed ingepakt, perfect product,

Niets op aan te merken.

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je positieve review!
Fijne dag gewenst,

D.Dackers

snelle behandeling van retourzending

nee geen verbetering nodig

Goedemiddag,
Leuk dat je zo een positieve review hebt geplaatst.
Bedankt daarvoor!
Goedemiddag,
Leuk dat je zo een positieve review hebt geplaatst.
Bedankt daarvoor!
Het zou leuk zijn als je je mooiste interieurfoto of review op Facebook wilt delen met om kans te maken op nog 100 Euro shoptegoed voor je volgende bestelling.

karinkoop60@gmail.com

Product precies wat ik verwacht had😁 snelle levering top

betaling achteraf top😁

Nog...
Bedankt voor het plaatsen van leuke review!
Nog veel plezier toegewenst met je nieuwe aanwinst en hopelijk tot snel!

Mooie producten, goede service!

Snelle en persoonlijke service. Snelle levering.

Geen!