Lizet Beek

Makkelijk besteld, snelle levering, alles netjes verpakt, stoel staat mooi in de studio! :-) Genoeg keuze in ieder geval op de website!

Kreeg alles goed verpakt aangeleverd, en mooi snel!

Niets eigenlijk.

Goedendag,
Bedankt voor het plaatsen van je positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent.
Goedendag,
Het zou leuk zijn als je je mooiste interieurfoto wilt delen met #Gewoonstijl op Social Media om kans te maken op nog 100 Euro shoptegoed voor je volgende bestelling.

Eveline

Zeer tevreden over de service. Een fout in mijn bestelde artikel werd direct rechtgezet, een dag later kreeg ik al een nieuwe. Ze hebben een mooie website, mooie artikelen.

Snelle feedbach bij vragen

Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice! Veel plezier gewenst met je producten.
Gewoonstijl

Zeer klantvriendelijk,snelle levering en een groot compliment voor de manier waarop de artikelen zijn ingepakt.

FANTASTISCH!!!!!!!!!

Vriendelijkheid en kennis van zaken.

Geen verbeterpunten.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review en je waardering voor onze service! Veel plezier gewenst met je wandrek.

mieke desmet

Snelle levering en discreet

Goedemorgen,
Bedankt voor je beoordeling! Graag tot ziens,

S Hofman

Fijn bedrijf,goed en netjes geholpen

Goed overzicht

De showroom lijkt gesloten wanneer je aan komt aanrijden,een opvallend bord plaatsen voor het hek met wij zijn open zou fijn zijn.

Goedemorgen,
Bedankt voor je feedback! Wij zullen dit zeker aanpassen voor in de toekomst.
Veel plezier gewenst met je stoelen,

Lies

Duidelijke webshop met transparante prijzen. Het parket werd op tijd geleverd en alles was zorgvuldig ingepakt.

Uitgebreide productinformatie
Transparante prijzen
Correcte levering

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Veel plezier gewenst met je barkrukken.

Sheila

Super fijne webshop!
Vorige week meubels besteld en op de afgesproken dag geleverd gekregen. Design, kwaliteit en service ben ik zeer tevreden mee.

Indien ik weer een meubelstuk...
Super fijne webshop!

Indien ik weer een meubelstuk nodig heb, zal ik hier zeker terugkomen.

De website is overigens ook heel handig met de filters.

Design, kwaliteit, prijs en service👍🏻

Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service!
Veel plezier nog gewenst met je meubels.

Mirjam Pieters

Goede, nette service! Je kunt hier met een gerust hart een bestelling plaatsen 👍.

Klantenservice is heel klantvriendelijk. Bezorging snel.

Resultaten van het zoekfilter verbeteren. Alleen laten zien wat je echt nog hebt, niet alle soorten die je ooit had maar nu niet meer (kubikoff stoelen).

Goedemorgen,
Bedankt voor je review en feedback!
Veel plezier gewenst met je Kubikoff producten.

Berthe

Heel goede ervaring, zowel qua levering als feedback mbt geleverde product dat niet voldeed aan het kleur. Omruilen verliep vlot en snel, de MAX.

Korrekt en snel

Betere omschrijving van beschikbare kleuren.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review en feedback!
Veel plezier gewenst met je producten.

Daniel Witteman

Stoelen snel geleverd, één zwart voetje van een stoel was stuk, maar na één telefoontje werd er een zakje met 4 nieuwe voetjes opgestuurd. Top service!!

snel persoonlijk contact

Goedemorgen,
Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice! We wensen je nog veel plezier met je stoelen.