Vriendelijk en behulpzame klantenservice. Jammer dat het merk Kubikoff wordt uitgefaseerd. Hopelijk komt dit merk weer terug in de collectie. Het Italiaans design van deze meubelen is namelijk... Vriendelijk en behulpzame klantenservice. Jammer dat het merk Kubikoff wordt uitgefaseerd. Hopelijk komt dit merk weer terug in de collectie. Het Italiaans design van deze meubelen is namelijk SUPER!! De bestelde Kubikoff stoelen werden snel geleverd en zitten goed!!

Communicatie en lever snelheid

Nieuwe afspraken met Kubikoff maken

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de Kubikoff producten. Ik hoop dat je nog wat leuks kan vinden tussen onze huidige collectie...
Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de Kubikoff producten. Ik hoop dat je nog wat leuks kan vinden tussen onze huidige collectie :)

Mario Decembrino

Zijn goed en snel

Niet nu

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Veel plezier gewenst met je producten.

Heleen Kruikemeier

Ik had al een mailtje gestuurd omdat ik heel tevreden was. Maar wil het ook nu nog wel een keer opschrijven.
Vriendelijk aan de telefoon geholpen. In bij het ophalen van de tafeltjes ook vriendelijk en adequaat!
Het te veel betaalde bedrag ook snel ontvangen.
Kortom. Heel tevreden.

Heleen

Zie hierboven

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service.
We wensen je nog veel plezier van je tafeltjes.

Super

Bedankt voor je review!

Ramona Buitenhuis

Fijne website en een hele snelle levering!

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je review! Veel plezier gewenst met je stoel.

Johan Belder

Snelle levering voor eerlijke prijs

Snelheid

Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review! Graag tot een volgende keer in onze webshop.
Fijne dag gewenst,
Gewoonstijl

Nette levering en goed product. Wel zou de kleur duidelijker aangegeven kunnen worden (het bamboe was een stuk donkerder en lijkt meer op middenkleur eiken dan op bamboe). Goed zelf in elkaar te... Nette levering en goed product. Wel zou de kleur duidelijker aangegeven kunnen worden (het bamboe was een stuk donkerder en lijkt meer op middenkleur eiken dan op bamboe). Goed zelf in elkaar te zetten. Goede kwaliteit. Wel prijzig.

Goede levering, goed verpakt, compleet geleverd (wel zelf in elkaar zetten, was goed te doen).

Goedemorgen,
Bedankt voor je feedback! Wij zullen de aanpassing doorvoeren.
Graag tot ziens in onze webshop,
Gewoonstijl

Correcte levering, op tijd, niks op aan te merken

Correcte levering, op afgesproken tijd

Niks

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je review! Graag tot ziens in onze webshop.
Gewoonstijl

Erg snelle en vriendelijke service. Komen hun beloftes na en hebben mooie producten.

De klantenservice.

Ik had ze graag eerder ontdekt. Ik heb nooit een reclame of iets van het bedrijf gezien.

Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review! Veel plezier gewenst met je stoelen en graag tot een volgende keer.

D. Broshka

Fijn bedrijf met mooie producten en heldere communicatie. De reacties van de klantenservice waren steeds heel snel, vriendelijk en er werd meegedacht! Top!

Communicatie

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je onze service waardeert. Veel plezier gewenst met je stoelen,