Joël Flokstra

Mooi en trendy bedrijf. Uitstekende service. Goede kwaliteit en snelle levering.

Goed en stevig verpakt. Snelle levering. Goede kwaliteit

Paul Rijn

Gewoon zoals het bij ieder bedrijf moet zijn. Goed product, onbeschadigd en snel geleverd

gewoon top

Margje de Vries

Enige tijd geleden heb ik een stoel besteld bij Gewoonstijl. Omdat na urenlang ploeteren bleek dat een bepaalde moer niet op een schroef pastte heb ik telefonisch contact gezocht. Ik ben enorm... Enige tijd geleden heb ik een stoel besteld bij Gewoonstijl. Omdat na urenlang ploeteren bleek dat een bepaalde moer niet op een schroef pastte heb ik telefonisch contact gezocht. Ik ben enorm plezierig en vakkundig geholpen. Samen door middel van uitwisselen van foto's kwamen we erachter dat er een no
Iet passend onderdeel was geleverd. Binnen enkele dagen was het goede onderdeel aangekomen
. Ik geniet nu elke dag van de perfect zittende prachtige stoel. Ik prijs de manier waarop ik telefonisch ben geholpen. Geduldig, bekwaam en daadkrachtig! Alle lof!
Ik zal in de toekomst dan ook zeker weer een product gaan bestellen!

Telefonische hulp: correct, vriendelijk, vakkundig en daadkrachtig

Jonathan

Mooi en moderne meubels, echt goed bij de tijd. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Werd netjes op tijd geleverd. Geen verkooppraatjes, gewoon goed advies. Echt een aanrader!

Zeer snelle levering en mooie verpakking

De snelle levering

Heb ik niet

Yvette

Zeer snel en netjes mijn bestelling ontvangen

Snelheid van levering en een correcte omschrijving van het product

Kaatje

Fijn bedrijf. Klantvriendelijk! Mooie producten. Goede prijs!

Goed advies en de juiste informatie gekregen over een super mooie lamp. Zo tevreden dat ik er een week later nog een heb besteld :)

Snel telefonisch te bereiken.

Groter assortiment :)

Heel goed