Isabeau Van Alphen

Goede ervaring

product was totaal volgens verwachting en binnen 1 dag bezorgd. keuze uit bezorg momenten was ook erg prettig

niets

De Bondt Kasper

Goede en snelle levering.
Overzichtelijke website.

Duidelijk

Snelle, overzichtelijke website. Mooi, breed gamma! What you see is what you get!

Charissa

Kwaliteit - prijs - service exact zoals je hoopt. Normaal lever je op een van die 3 wel in, maar hier niet. Fijn dat dat bestaat.
Mooie (bar/kookeiland)krukken precies zoals ik hoopte dat ze...
Mooie (bar/kookeiland)krukken precies zoals ik hoopte dat ze in het echt zouden zijn en dat voor die prijs! Netjes ingepakt en binnen 1 dag geleverd op zaterdag. Echt een aanrader om hier spullen te kopen.

Vooral zo door blijven gaan en proberen vanuit de consument te denken zonder daarmee de continuïteit in gevaar te brengen.

Manon

Snelle, correcte levering. Duidelijke communicatie. Mooie producten!

Ook levering op zondag mogelijk!

Er zit wel heel veel plastic tape op de doos, zou beter overkomen als dit papiertape was of iets minder tape gebruikt.

Stefanie

Leuk aanbod van meubelen op een mooie webshop! Supersnelle levering! Een aanrader

Goed aanbod, snelle levering

Willemien Heusinkveld

Gewoon, snel, netjes en goed!

Kim Steenbakkers

Leuke design kinderstoel voor ons dochtertje besteld en de dag erna al in huis!!

Snelle levering nette prijzen

Danielle Mourits-Wisse

Mijn ervaring is positief. Het product was snel binnen, het telefonisch contact verliep fijn en ook het mail contact.

Het product was precies zoals ik het had verwacht.

Ik had gekozen voor een levering in de avond en hiervoor extra betaald. Toch werd het product in de middag geleverd rond lunchtijd.

Stefanie

Snelle levering en reactie op mijn vragen. Er ging iets mis bij post nl waardoor mijn stoelen later geleverd werden. Ik kreeg meteen hetgeen ik extra betaald had voor weekend-levering terug. Goede... Snelle levering en reactie op mijn vragen. Er ging iets mis bij post nl waardoor mijn stoelen later geleverd werden. Ik kreeg meteen hetgeen ik extra betaald had voor weekend-levering terug. Goede service!

Snelle reactie op vragen