Goede communicatie over levering, werd er apart over gebeld omdat het anders liep. produkt voldoet aan verwachting en goed verpakt.

communicatie

Roland

Twee industriele barkrukken besteld. Bestelling, bevestiging en levering verliep snel en goed. Producten waren goed verpakt, duidelijke montage-omschrijving, degelijke producten.

Mooi aanbod voor nette prijs, duidelijke communicatie en berichtgeving en snelle levering.

Geen.

Prachtig product en prima levering !

Wij zijn tevreden met de krukken die wij besteld hebben. Bij één kruk waren geen schroefjes meegeleverd maar na een telefoontje werd dit meteen naar ons toegestuurd.

Prachtig produkt, mooie prijs , snelle levering, kortom tevreden!!

Ik heb geen producten gekocht bij gewoonstijl.nl. Essence Metal stoel
Maar ben wel heel goed geholpen.
Ons probleem was dat bij onze verhuizing bij 1 van onze Essence Metal...
Ik heb geen producten gekocht bij gewoonstijl.nl. Essence Metal stoel
Maar ben wel heel goed geholpen.
Ons probleem was dat bij onze verhuizing bij 1 van onze Essence Metal stoel een stoeldopje was kwijtgeraakt, heb op internet bij verschillende zaken geïnformeerd naar zo'n dopje maar moeilijk te bestellen.
Toen Gewoonstijl. nl aangeschreven met mijn probleem en kreeg als antwoord, dan sturen wij 2 dopjes naar u toe.
Ook gevraagd naar de kosten, kreeg als antwoord dat er geen kosten zijn.
Dus ik zeg maar, dat er nog steeds zaken zijn die er voor de klant zijn en bij deze bedoel ik Gewoonstijl. nl.
Wij zijn Gewoonstijl.nl zeer erkentelijk met de hulp die zij ons aanboden.
Onze gewonde stoel is nu weer hersteld.

Prettig en vriendelijk contact gehad met de medewerkers .

Voor mij was alles pikobello.

Erwin Hoekstra

Eetkamerstoelen gekocht 6 stuks. Goede website, divers assortiment.

Wacht nu 3 dagen op een reactie op mijn mail. Dat mag wel sneller.

Al verschillende malen bij dit bedrijf gekocht en ben ik zeer tevreden over de service. Het belangrijkste vind ik dat ze gewoon goed telefonisch bereikbaar zijn.

Goede produkten en goed telefonisch bereikbaar

Wij hebben 4 hele mooie Gazzda barkrukken besteld bij Gewoonstijl. Nadat wij in eerste instantie helaas maar 3 krukken kregen, er was iets mis gegaan blijkbaar bij de leverancier(?), hebben wij... Wij hebben 4 hele mooie Gazzda barkrukken besteld bij Gewoonstijl. Nadat wij in eerste instantie helaas maar 3 krukken kregen, er was iets mis gegaan blijkbaar bij de leverancier(?), hebben wij nogmaals 8 weken moeten wachten op barkruk nr 4.

Echter toen na 1 week een van de barkrukken omviel, letterlijk omviel, brak de leuning af! En omdat deze blijkbaar met spanning wordt verlijmd, kan deze niet simpel worden gemaakt.

De reactie van Gewoonstijl was verbazingwekkend....... Zij konden niets voor ons doen... Enkel een 10 euro korting aanbieden bij het bestellen van een nieuwe barkruk! Let wel, deze barkruk kost 340 euro, en wij hebben net voor 1350 euro aan barkrukken bij Gewoonstijl gekocht.... En dan krijgen wij 10 euro korting?

Echt te bizar, wat een slechte klantenservice!!!
Een barkruk die kapot gaat na om te vallen, en dan een korting van 10 euro bieden op het bestellen van een nieuwe barkruk.
Waardeloos.... Jammer.

Mooi design

Oplossen van klachten. Garantie op producten. Passende oplossingen bieden en mee denken en mee voelen met de klant.

Ze hebben erg leuke spullen. Super snelle levering, dus helemaal top!

Hele snelle levering