Berend

In januari na een bezoek een 8tal krukken besteld. Levertijd zou 12 weken zijn i.v.m. levertijden van de fabriek. Nu, 5 maanden later, bericht (na er zelf achteraan gebeld te hebben) dat de krukken... In januari na een bezoek een 8tal krukken besteld. Levertijd zou 12 weken zijn i.v.m. levertijden van de fabriek. Nu, 5 maanden later, bericht (na er zelf achteraan gebeld te hebben) dat de krukken überhaupt niet meer leverbaar zijn. Dit werd niet telefonisch gemeld, maar met een mailtje. Overigens staat de kruk nog steeds op de website.

Mooi spullen

Levertijd eerlijk vermelden en een meer pro-actieve houding wanneer de levertijd langer is dan is aangegeven.

Snel, heldere communicatie, prima producten voor een mooie prijs!

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Zeer snelle zondag levering. Erg blij met de stoelen.

Snel besteld en en snel geleverd

Het leveringsadres was verkeerd door ikzelf en werd met een telefoontje direct rechtgezet door jullie firma ! Wat een service

Avanthika Da Conceicão Da Silva

Snelle levering, prima en goed bereikbare klantenservice. Er waren 2 verkeerde stoelen geleverd. 1 dag later kreeg ik alsnog de juiste stoelen en kon ik de verkeerde stoelen weer terugsturen.... Snelle levering, prima en goed bereikbare klantenservice. Er waren 2 verkeerde stoelen geleverd. 1 dag later kreeg ik alsnog de juiste stoelen en kon ik de verkeerde stoelen weer terugsturen. Makkelijk in elkaar te zetten en staan prachtig aan de eettafel!

Goede service en snelle levering

Checken of de juiste stoelen in doos zitten.

Goede overzichtelijke website met veel artikelen. Snelle levering!

Betul

Goede en prettige communicatie. Ook bij het retourneren verliep alles vlotjes. Ongeacht dat het een kleine vertraging heeft opgelopen doordat de afzender (in dit geval ik) niet juist was vermeld. Na... Goede en prettige communicatie. Ook bij het retourneren verliep alles vlotjes. Ongeacht dat het een kleine vertraging heeft opgelopen doordat de afzender (in dit geval ik) niet juist was vermeld. Na mail verkeer is alles netjes opgelost.

Goede verloop van mailverkeer. Prettige medewerkers zover ik ze heb gesproken via de mail.

Het was voor mij als klant even zoeken naar een bedrijf die zo een grote pakket wilde leveren (tafel van 120 cm). Misschien dat er een vaste bedrijf aangesteld kan worden die jullie kunnen aanraden... Het was voor mij als klant even zoeken naar een bedrijf die zo een grote pakket wilde leveren (tafel van 120 cm). Misschien dat er een vaste bedrijf aangesteld kan worden die jullie kunnen aanraden aan klanten met een retourartikel. Waarbij de klant alleen de kosten moet betalen.

Café de zwaan

Leuke collectie snelle levering al 2 x besteld en zeer tevreden.

Chafai Nadia

Prachtige stoelen.. netjes geleverd!
Prachtige stoelen.. netjes geleverd!
Ik heb wel lange tijd moeten wachten op de stoelen. Als ik me niet vergis werd de bestelling tot tweemaal toe uitgesteld terwijl op de website een andere datum stond.

Klantendienst is prima!

Als u weet dat het product niet in stock is moet je dat ook vermelden op de website.

Saskia

Goede service! Onbrak n voetje v een stoel, werd meteen nageleverd na mijn mail.
Ben blij met mn nieuwe stoelen?