Ik had twee barkrukken besteld voor bij de bar in de keuken. De barkrukken zijn snel en netjes verpakt afgeleverd. De foto's op de website bleken zeer representatief (ook qua kleur). Erg blij ermee!

Kwalitatief goede barkrukken voor een mooie prijs. Mooie kleur.

Super. Stoelen op tijd geleverd en zien er prachtig uit, precies zoals op de site weergegeven en zoals verwacht. Er ontbrak een viltje onder een van de stoelen; ik mailde hierover en kreeg direct... Super. Stoelen op tijd geleverd en zien er prachtig uit, precies zoals op de site weergegeven en zoals verwacht. Er ontbrak een viltje onder een van de stoelen; ik mailde hierover en kreeg direct antwoord met excuses en dat het viltje onmiddellijk nagestuurd zou worden. De dag erna kreeg ik inderdaad het pakketje in de bus. Kortom: zeer servicegericht; ik zou deze winkel zo aan mijn vrienden aanbevelen.

Leveringstermijn duidelijk aangegeven, alsook wanneer er weer nieuwe voorraad wordt verwacht (en die info klopt ook).

Defoort Kelly

Goed geholpen geweest via de chat, zeer vlotte levering!

Snelle feedback

Ze zijn professioneel, snel en zetten zelfs je meubels binnen op zijn plek. Wow!

Top, duidelijk service, goede kwaliteit, mooie anno nu stijl!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Service is goed, niet te weinig en ook niet te opdringerig.

Hoe zorg je dat je niet méér wilt bestellen .....

Magda Weckx

Ik had een ladekast en spiegel besteld. Door slechte weersomstandigheden (sneeuw) duurde de levering langer dan verwacht. Via een telefonisch gesprek werd ik goed op de hoogte gehouden waar het... Ik had een ladekast en spiegel besteld. Door slechte weersomstandigheden (sneeuw) duurde de levering langer dan verwacht. Via een telefonisch gesprek werd ik goed op de hoogte gehouden waar het product zich bevond.
We waren enthousiast over de ladekast, maar de spiegel viel wat groot uit. We hebben hem terug gestuurd. Perfecte terugbetaling.

Snelle en vriendelijke informatie!
Het terugsturen van een product verliep prima! Evenals de terugbetaling. Zeer correct!

Neen

Ina Kuiper

Jeetje wat fijn, ging het altijd maar zo makkelijk! :) net voor 17u besteld - en de volgende dag al op de afgesproken tijd - compleet en netjes verpakt - in huis. Eenvoudige bestel/afrekenproces...... Jeetje wat fijn, ging het altijd maar zo makkelijk! :) net voor 17u besteld - en de volgende dag al op de afgesproken tijd - compleet en netjes verpakt - in huis. Eenvoudige bestel/afrekenproces... ik ben fan. Keep up the good work!

Makkelijk bestellen, afrekenen. Snelle verzending. Niet teveel onnodige mails rondom bestelling.

Eerst gebeld ivm nadere informatie. Zeer vriendelijk en deskundig antwoord ontvangen. Daarna een bestelling geplaatst. Goed verpakt snel ontvangen. Uitermate content

Goed verpakt

Verloskundig Centrum Bommelerwaard

TOP bedrijf! Tot twee keer toe even gebeld met een vraag, de telefoon werd heel snel opgenomen en mijn vragen adequaat beantwoord. Op dinsdagmiddag 14 stoelen besteld, volgende ochtend keurig binnen... TOP bedrijf! Tot twee keer toe even gebeld met een vraag, de telefoon werd heel snel opgenomen en mijn vragen adequaat beantwoord. Op dinsdagmiddag 14 stoelen besteld, volgende ochtend keurig binnen geplande tijdsbestek geleverd. Mooie website, prachtig assortiment en bestelling voldeed aan verwachtingen.

Doen wat ze beloven! Uiterst vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

nee

Fenna van Kesteren

Supersnelle levering, fijn contact, goede prijs voor kwaliteit.

Supersnelle levering, fijn contact, goede prijs voor kwaliteit.

Er kon geen afleverdatum verder dan 2 weken in de toekomst worden gekozen. Niet een zeer groot probleem, want via de klantenservice makkelijk kunnen regelen.