Wijnen

Fantastisch bedrijf. Niet normaal hoeveel keus je hebt in betaalbaar design. Geen seconde spijt van onze keuzes.

Betaalbaar design

Verder blijven gaan op de huidige manier.

Erik

Erg goede service en mooie spullen

De levering en de nazorg

Arnout

Ik heb via gewoonstijl 4 stoelen besteld en had ze een dag later al in huis. Ik was echter niet tevreden met de kwaliteit van de stoelen (had ik kunnen weten; het waren vrij goedkope stoelen). Na... Ik heb via gewoonstijl 4 stoelen besteld en had ze een dag later al in huis. Ik was echter niet tevreden met de kwaliteit van de stoelen (had ik kunnen weten; het waren vrij goedkope stoelen). Na contact met de klantenservice heb ik de stoelen teruggestuurd en mijn geld meteen terug gekregen.

Klantenservice

Het frame van de stoelen was verbogen, dit had bij een kleine inspectie wellicht opgemerkt kunnen worden voordat de stoelen verstuurd worden.

Manon

Op de gok langsgereden bij de showroom in Soest. We werden enthousiast ontvangen en goed geholpen! We reden een half uurtje later met twee gloednieuwe barkrukken in onze achterbak naar huis. Top!

Vriendelijke medewerkers, voldoende voorraad

Suijkerbuijk

Na een poos dan eindelijk onze barkrukken besteld. Het was net voor de feestdagen en ze waren de volgende dag al in huis !! We zijn er super gelukkig mee, nu kunnen we ook ons ontbijtje eten aan... Na een poos dan eindelijk onze barkrukken besteld. Het was net voor de feestdagen en ze waren de volgende dag al in huis !! We zijn er super gelukkig mee, nu kunnen we ook ons ontbijtje eten aan onze keuken!
Zeer mooie krukjes trouwens ?? N leuk geheel geworden!

Snelle levering !!

Jacqueline

Wat een geweldige service!! Donderdag voor Kerst om 16.00 uur eetkamerstoelen besteld en de volgende dag zaten we er op te eten. Mooie stoelen, goede kwaliteit: uiterst tevreden.

Ondanks de Kerst drukte toch leveren volgens afspraak.

Netjes en snel geleverd!

Duidelijk

Anne

Fijn bedrijf met een perfecte service!
Enthousiast, duidelijk en snel.

Uitstekende service

Hans zwart

Niet goed

Klachten ook afhandelen , zit nog steeds met een gebroken tafelpootje

W de Wit

Prima overzichtelijke webwinkel, goede service!