Anne

Perfecte tafel gevonden voor mijn kleine keuken, was al lang op zoek naar zo iets, en voor een redelijke prijs.

mooie collectie, afhandeling bestelling vlot geregeld

jammer was dat er geen indicatie voor het tijdstip van levering gegeven kon worden. nu moest ik de hele dag thuis blijven voor een pakket dat om 15.30 kwam

Robert Van Oost

Ik was al meer dan 1 maand op zoek naar de geschikte stoel voor in onze badkamer. eindelijk ,kwam ik op de website terecht van Gewoonstijl. in nog geen 10 minuten had ik gevonden wat we zochten.... Ik was al meer dan 1 maand op zoek naar de geschikte stoel voor in onze badkamer. eindelijk ,kwam ik op de website terecht van Gewoonstijl. in nog geen 10 minuten had ik gevonden wat we zochten. twee dagen later stond de mooie stoel al bij ons te pronken . Wij zijn heel tevreden over de geleverde kwaliteit. Het juiste kleur en de vriendelijke service.

Perfecte weergave van het product op de website

Eva bakker

Helaas vind mijn man de eetkamerstoelen niet zo denderend, echter zat er ook wat lakschade op bij aankomst. Dit keurig vermeld op het retourformulier maar in eerste instantie werd er 20% vh terug te... Helaas vind mijn man de eetkamerstoelen niet zo denderend, echter zat er ook wat lakschade op bij aankomst. Dit keurig vermeld op het retourformulier maar in eerste instantie werd er 20% vh terug te storten bedrag afgehaald (!). Na enig mailcontact waarin ik verklaarde de stoelen zorgvuldig teruggestuurd heb, kreeg ik alsnog het volledige bedrag teruggestort. Dit ging gelukkig snel en zonder al teveel gedoe. Kwaliteit blijft wel n dingetje overigens.... nig niet overtuigd.

Ik had 6 stoelen besteld helaas te klein (niet goed opgelet en besteld). Ik moest ze retour stiren. De emdewerkers stonden mij vriendelijk te woord en binnen 10 dagen na verzending had ik mij geld... Ik had 6 stoelen besteld helaas te klein (niet goed opgelet en besteld). Ik moest ze retour stiren. De emdewerkers stonden mij vriendelijk te woord en binnen 10 dagen na verzending had ik mij geld terug op de rekening.

Communicatie, klantenservice.

Wellicht een retourzending met antwoordnummer (indien mogelijk).

Prima, via Bol.com besteld, supersnel mooie stoel geleverd, achteraf betalen, wat wil je nog meer?

snelle levering, achteraf betalen

zou het niet weten

Utrecht

Vriendelijk ontvangen in de showroom. Personeel was erg behulpzaam.

Kwalitatief goede producten

Denken mee

Rudy Lambrechts

Op woensdag lamp besteld en de volgende dag al in huis.

Zeer snelle levering

6 Stoelen besteld en de dag erna meteen binnen. De stoelen zijn van erg mooie kwaliteit, ik ben er erg blij mee!

Lijn

Zeer tevreden met onze lichtgevende aankoop

Snelle service en verzending