Wim Rombaut

Gewoonstijl, leuk aanbod aan correcte prijzen.

Bestel-, betaal- en levergemak. Kosteloos, ook naar België.
Goede communicatie en oplosgericht denken m.b.t. klachten.

Ik heb het vermoeden dat er vanwege het divers aanbod met onder meer verschillende kleuren in onderstellen/kuipjes e.d. een betere nacontrole van de verzending op basis van de bestelbon moet... Ik heb het vermoeden dat er vanwege het divers aanbod met onder meer verschillende kleuren in onderstellen/kuipjes e.d. een betere nacontrole van de verzending op basis van de bestelbon moet gebeuren. Dit lijkt me niet volkomen waterdicht waardoor er sporadisch foutjes insluipen... (interne communicatie a.d.h.v. duidelijke bestelbonnen bij afdruk/doorgave bestelling)

Tessa Meijer

Ik ben blij met mijn nieuwe eetkamer stoelen. Snelle levering en vriendelijk geholpen bij de klantenservice.

Snellere levering.

Als je je zou aanmelden voor de nieuws brief, kreeg je 10 euro korting. Deze kreeg ik niet via de mail. Toen ik daar over belde werd ik vriendelijk geholpen bij je klantenservice en heb ik de... Als je je zou aanmelden voor de nieuws brief, kreeg je 10 euro korting. Deze kreeg ik niet via de mail. Toen ik daar over belde werd ik vriendelijk geholpen bij je klantenservice en heb ik de korting alsnog gekregen

Gezien via Pintrest, en direct besteld! Helemaal super... snel en profi!

Frank

Top commmunicatie, bestelling van 10 stoelen verliepen volledig zoals gepland en zeer snel (24u).
Tijdens het transport was er helaas één doos beschadigd waardoor er een voetje van één stoel verdwenen was. Na dit gemeld te hebben had ik twee dagen later extra reservevoetjes in de brievenbus. Zeer tevreden!

perfecte levering en binnen de 24 uur

Julie

Voor de tweede keer plaatste ik een bestelling bij Gewoonstijl.nl, en opnieuw een zeer goede service. Prijs-kwaliteit van de producten is zeer correct.

Prijs-kwaliteit

Na de levering stuurde ik nog een mail, betreffende de factuur, gezien het ging om een professionele bestelling met Belgisch BTW-nummer en het dus gaat om een intra-communautaire levering. Maar hier... Na de levering stuurde ik nog een mail, betreffende de factuur, gezien het ging om een professionele bestelling met Belgisch BTW-nummer en het dus gaat om een intra-communautaire levering. Maar hier mocht ik tot op heden nog geen antwoord op ontvangen.

Reactie Gewoonstijl:

Goedemorgen,
Allereerst hartelijk dank voor je review!
Wat fijn om te lezen dat wij op vele punten een 10 scoren!
Wat betreft de aftersales ivm de BTW vrije factuur, hier zijn wij...
Goedemorgen,
Allereerst hartelijk dank voor je review!
Wat fijn om te lezen dat wij op vele punten een 10 scoren!
Wat betreft de aftersales ivm de BTW vrije factuur, hier zijn wij momenteel nog mee bezig en ik verwacht aanstaande maandag de nieuwe factuur toe te kunnen sturen, uiteraard ontvang je maandag dan ook het BTW bedrag terug.
Wij wensen je nog veel plezier toe met je nieuwe stoelen.
Team Gewoonstijl

Bertine

Wij zijn happy met onze aankoop en het zeer klantvriendelijke personeel. Mooi assortiment, eenvoudig bestellen en snelle levering. Bij online twijfel is de showroom goed bereikbaar.
Wij zijn happy met onze aankoop en het zeer klantvriendelijke personeel.
Gewoonstijl bedankt!

Super content. Alles perfect in orde!

Van Berghen Michael

Content, het probleem met de verzending vlot opgelost en met een vriendelijke toon! Super!

Snelle verzending, product zeer goed verpakt.

Geen waarvan ik kennis heb.

Great showroom offering to customers the ability to see and touch all products prior to purchasing.

Large variety of high quality design products with reasonable and competitive prices. Very good customer service.

Geweldig! ik was op zoek naar een stoel in een combinatie van onderstel en kuip die niet aangegeven stond in de webshop. Ik heb een mailtje gestuurd naar de klantendienst en zij hebben me heel snel... Geweldig! ik was op zoek naar een stoel in een combinatie van onderstel en kuip die niet aangegeven stond in de webshop. Ik heb een mailtje gestuurd naar de klantendienst en zij hebben me heel snel en goed geholpen. De combinatie werd toegevoegd op de site, ik kon bestellen en de dag nadien stonden de stoelen in mijn woonkamer. Fantastich!

snel, behulpzaam en vriendelijk