Onze bestelling was niet compleet en in de verkeerde kleur. Dit werd gecorrigeerd, echter moesten we hier wel meermaals voor bellen en moesten we de meubels zelf gaan omwisselen bij een afhaalpunt.

Snel

Niet klantvriendelijk

Reactie Gewoonstijl:

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering.
We hebben inderdaad de verkeerde kleur krukken geleverd, nogmaals...
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering.
We hebben inderdaad de verkeerde kleur krukken geleverd, nogmaals onze excuses hiervoor.
Tijdens het maken van de omruil afspraak hebben we samen een afhaalpunt besloten, om de krukken zo spoedig mogelijk bij jou te hebben. Jammer dat dit niet naar jou tevredenheid is gegaan.
Wij zullen in de toekomst beter ons best doen om de producten juist te leveren.
Bedankt voor het doorgeven!
Wij wensen je nog veel zitplezier toe!
Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.
Team Gewoonstijl

Jelle

Snelle levering van stoelen maar verkeerde schroeven bijgeleverd. Snelle reactie toen ik voor de juiste schroeven vroeg maar helaas maar voor 4 van de 6 stoelen nieuwe schroeven besteld. Na opnieuw... Snelle levering van stoelen maar verkeerde schroeven bijgeleverd. Snelle reactie toen ik voor de juiste schroeven vroeg maar helaas maar voor 4 van de 6 stoelen nieuwe schroeven besteld. Na opnieuw een email te sturen terug snelle response gekregen en de schroeven waren de dag nadien geleverd.

Communicatie en levering

Nakijken van juiste onderdelen en aantal.

Desante Mathieu

Prima service, super toffe, moderne en toch ook speelse producten

De perfecte comunicatie tussen klant en bedrijf en steeds hulp bij problemen.

Doe zo verder en groei verder in de websales.

Ik bestelde een tafel. Deze had speciaal transport nodig en tijdstip bv ochtend of middag afleveren niet mogelijk. Het bouwpakket werd geleverd op een pallet en ingebouwd met houten schragen. Voor... Ik bestelde een tafel. Deze had speciaal transport nodig en tijdstip bv ochtend of middag afleveren niet mogelijk. Het bouwpakket werd geleverd op een pallet en ingebouwd met houten schragen. Voor de demontage hiervan had ik een speciaal soort inbussleutel nodig, eerst naar gereedschap winkel voordat ik het kon uitpakken. De tafel monteren was eenvoudig. Ik ben tevreden over de kwaliteit. Maar.... Ik heb nu veel verpakkingsmateriaal waarvoor ik een grofvuil afspraak met de gemeente moet maken. Dit valt me tegen en hiervan was ik opent van bestellen niet op de hoogte.

Snelle reactie op vraag gesteld via e-mail

Bij afgeleverde bouwpakket stoelen wadd geen montage formulier toegevoegd

Reactie Gewoonstijl:

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering.
Tijdens het maken van een leveringsafspraak werd vermeld dat de...
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering.
Tijdens het maken van een leveringsafspraak werd vermeld dat de meubels op een pallet geleverd worden. Dit is omdat op deze manier de producten zo snel en veilig mogelijk geleverd kunnen worden. Wij zullen opzoek gaan naar een manier zodat de producten zo gemakkelijk mogelijk er afgehaald kunnen worden. Bedankt voor het doorgeven!
Wij wensen je nog veel tafel en zitplezier toe!
Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.
Team Gewoonstijl

Alles goed, zeer voordelig, aardig geholpen in de showroom, op tijd geleverd.

Evi

Mooi product, precies zoals afgebeeld op de website. Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Zelfs een mooie tas gratis gekregen bij mijn bestelling.

Goed verpakt en duidelijke communicatie over de bestelling.

Anita collaris

Snel geleverd , mooi produkt luxe verpakt ... heel erg tevreden ??

Makkelijk en duidelijke website. Eerlijk commentaar en hulp bij vragen. Zo hoort het ??
Dat alles samen met een vlotte levering maakt online shoppen gemakkelijk en fijn!

Eerlijke commentaar en hulp bij vragen

Afgelopen maand 6 stoelen besteld bij Gewoonstijl.
Eerst eentje om te kijken of het zou passen in ons interieur. Dit bleek het geval. Daarna nog 5 stoelen besteld.

Helaas gingen...
Afgelopen maand 6 stoelen besteld bij Gewoonstijl.

Helaas gingen de stoelen niet in elkaar zoals het zou moeten. Na een aantal e-mails over en weer kregen wij nieuwe onderdelen toegestuurd.
Al met al zijn wij goed geholpen. Goede service. Wij zijn blij met onze nieuwe stoelen

Snel en adequate reactie bij vragen

Beter het materiaal checken voor het verzenden?

Prima bedrijf. Afhandeling door de transporteur was slecht maar prima gecompenseerd door Gewoonstijl!!

Communicatie, prettige site.