Margot

Super service! Personeel was zeer vriendelijk en attent. Ik ben helemaal blij met mijn stoelen!

Service

Op 2 Januari bestelde ik 5 stoelen die op dat moment niet voorradig waren. Ze zouden pas na 2 weken geleverd worden. Dit werd uiteindelijk 2 maanden. Intussentijd kreeg ik telkens wel meteen... Op 2 Januari bestelde ik 5 stoelen die op dat moment niet voorradig waren. Ze zouden pas na 2 weken geleverd worden. Dit werd uiteindelijk 2 maanden. Intussentijd kreeg ik telkens wel meteen antwoord op de emails die ik stuurde omtrent de levering. Een erg goede klantendienst.

Goede communicatie

Zelf contact opnemen met klant wanneer een levering vertraging heeft opgelopen

Anita

Prettige en hartelijke ontvangst. Goede informatie en service. Afhandeling bestelling heel vlot verlopen.

Sam Herlaar

De gene die geen 5 sterren geeft voor de services van Gewoonstijl is niet geloofwaardig.
Wat een hoog niveau, nog niet elders meegemaakt.

Compleet pakket
Van bestellen t/m problemen oplossen.
??

Sjuul Aerts

Goede communicatie, klantgericht en mooie meubels met uitstekende levering!!

- klantvriendelijkheid
- aanpassen aan wensen klant
- communicatie
- netheid en kwaliteit product
- levering

Het blijft altijd vervelend om de hele dag thuis te blijven voor een levering. Als het tijdstip van levering nauwkeuriger kan worden bepaald, zou het nog beter zijn.

P. Van Raaphorst

Super goed ontvangen in de showroom om de Fawn kast te bekijken.
Ze hadden hem dus op voorraad en werd gelijk de volgende week netjes afgeleverd. Staat supermooi in de huis kamer! Top!

Enthousiasme

Super, zeer klantvriendelijk

Leuk aanbod. Echter problemen met levering waardoor 2 dagdelen voor nop vrij gepland.

Aanbod. Snelheid beantwoorden mail

Aflevering service kan veel beter. Totw 2 keer toe ingepland dagdeel waarop geen levering. Bij navragen bleek het niet geboekt