Top winkel. Vriendelijke dame gesproken aan de telefoon en daarna ook nog over de mail. Ze hebben mij goed geholpen met mijn bestelling en heb echt het gevoel dat ze hun best voor mij hebben gedaan!... Top winkel. Vriendelijke dame gesproken aan de telefoon en daarna ook nog over de mail. Ze hebben mij goed geholpen met mijn bestelling en heb echt het gevoel dat ze hun best voor mij hebben gedaan! TOP!

Goede service, leuk assortiment

Mooie lamp gekocht, snel en goed bezorgd. Hangt prachtig!

Snelle levering!

Nicolas

Super contact, livraison rapide. Je recommande !!!

Anneloes

Super snel geleverd en erg leuke stoelen!

Snel en erg gemakkelijk!

Anneloes

Super snel geleverd en erg leuke stoelen!

Snel en erg gemakkelijk!

Had om 15.05 besteld en toch nog vandaag in huis! Helemaal leuk die nieuwe kapstok!

Ook al was ik 5 minuten te laat met bestellen, na een telefoontje was het geen probleem.
Ik heb het toch nog vandaag in huis!

geen tips

Raven Forbes

Fijn bedrijf met mooie en leuke producten, voornamelijk het Gazzda assortiment.

Snelle levering van ons mooie Gazzda sideboard!

Jammer dat jullie op zondag niet standaard geopend zijn.

Linda Wolters

Wij waren op zoek naar een TV meubel en kwamen bij Gewoonstijl uit. Uiteindelijk de Gazzda Ena TV Sideboard gekocht en WAUW wat een meubel! Service was ook super. Wanneer ik belde over meer... Wij waren op zoek naar een TV meubel en kwamen bij Gewoonstijl uit. Uiteindelijk de Gazzda Ena TV Sideboard gekocht en WAUW wat een meubel! Service was ook super. Wanneer ik belde over meer informatie was er een hartstikke aardige dame aan de andere kant en heeft mij super geholpen. Misschien iets duidelijker vermelden hoe zwaar dat tv sideboard uiteindelijk was ;-)

Service, aanbod, hulp

Meer info over gewicht product

Wendy

Geweldige service!!! Ik wist totaal niet wat voor stoelen er in mijn kamer zouden passen. Foto gestuurd en ik kreeg top advies. Stoelen staan fantastisch en ben blij met de top service

Goed advies, aardige medewerkers

Raven Forbes

Fijn bedrijf met mooie en leuke producten, voornamelijk het Gazzda assortiment.

Snelle levering van ons mooie Gazzda sideboard!

Jammer dat jullie op zondag niet standaard geopend zijn.