Ontzettend leuke stoeltjes besteld en de volgende dag al in huis! Alles soepel, bestellen, bevestigen & bezorgen. Zeker een aanrader!
Vriendelijke klantenservice bij een simpel vraagje aan de telefoon.
We hebben stoelen besteld die volgens de website op voorraad waren.
Maar helaas dit bleek toch niet zo te zijn en wij kregen hiervan geen bericht.
Moest ik zelf over bellen.
...
Zie boven
Reactie Gewoonstijl:
Goedemiddag,
hartelijk dank voor uw reactie. wat vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen, mag ik u vragen om welk product dit ging? Dan kan ik kijken hoe we dit nog...
Wij kwamen door een slechte ervaring viavia bij Gewoonstijl uit. Wij wilde graag een paar eetkamerstoelen bestellen en konden deze hier vinden. Het bestellen ging super makkelijk, zo ook de...
Makkelijk besteld, snelle levering. Tevreden.
Snel en goed. Vooral een sticker met de naam van de personen die de afhandeling hebben gedaan op de verpakking was vermakelijk.
Snelle levering, goed op de hoogte gebracht van status bestelling
Pakket was goed beschermd tegen transport
Via email op hoogte van status pakket
Levering van het Gazzda kastje is helemaal goed gegaan. Prima service, vriendelijke en behulpzame chauffeur. Ben blij!
Direct vanuit de showroom gekocht. Konden de stoelen direct meenemen. Prima service.
Veel keus in verschillende prijsklassen. Efficiënt. Klantvriendelijk.
Eenmaal via de website besteld en een maal in de winkel afgehaald. Beide ervaringen waren uitstekend; vriendelijk, efficient, vlotte afwikkeling. Zou hier ondermeer weer kopen.
Vriendelijk en enthousiast personeel, vlotte afwikkeling.