Gewoonstijl is ons zeer goed bevallen. Het bezoringsbedrijd DPD echter totaal niet! Mijn vriend had speciaal geregeld dat hij thuis kon werken op de dag van levering. Opeens stond er op de site van... Gewoonstijl is ons zeer goed bevallen. Het bezoringsbedrijd DPD echter totaal niet! Mijn vriend had speciaal geregeld dat hij thuis kon werken op de dag van levering. Opeens stond er op de site van DPD dat ze het niet konden afleveren omdat ze ontvanger niet thuis was. Dit was onzin aangezien hij er wel was, de buren ook en we ook geen bericht hadden gekregen van tijd van aflevering..

Overzichtelijke website, snelle levering

Cadeaubon ontvangen bij mijn bestelling voor korting op een volgende bestelling

Alles is naar wens verlopen

Op de website hadden wij al onze keuze gemaakt voor vier mooie witte Essence Metal kuipstoelen voor een heel aantrekkelijke prijs vergeleken met andere gevestigde meubelzaken. Heel fijn dat deze... Op de website hadden wij al onze keuze gemaakt voor vier mooie witte Essence Metal kuipstoelen voor een heel aantrekkelijke prijs vergeleken met andere gevestigde meubelzaken. Heel fijn dat deze webwinkel ook een showroom heeft om de stoelen te bekijken en uit te proberen. Een zeer vriendelijke ontvangst van de dame in de showroom en een goede voorlichting over de stoelen. De stoelen waren op voorraad dus konden gelijk worden meegenomen.
Over After sales kunnen wij nog niet oordelen.

Vriendelijke ontvangst en goede voorlichting

Geen verbeterpunten

Pascalle Commu

Super goed geholpen, mochten het artikel eerst thuis uitproberen. Daarna de aankoop gedaan. Top.

Thuis uitprobeer service

Nvt

C. van der Heem

Ik ben zeer tevreden met de goede service

zeer snelle bezorging en alles goed verzorgd

nvt

René Burgers

Ik adviseer geen meubels te kopen bij dit bedrijf. Allereerst is de kwaliteit dubieus, maar dat is enigszins begrijpelijk als je (imitatie) design meubels koopt voor deze prijzen. Maar wat mij het... Ik adviseer geen meubels te kopen bij dit bedrijf. Allereerst is de kwaliteit dubieus, maar dat is enigszins begrijpelijk als je (imitatie) design meubels koopt voor deze prijzen. Maar wat mij het meest heeft gestoord is het ontbreken van klantvriendelijkheid en het totale gebrek aan fatsoen. Op e-mails wordt niet eens gereageerd, ze doen zelfs niet de moeite om antwoord te geven op een vraag of een klacht ongegrond te verklaren. Je hoort gewoon helemaal niets. Dit is duidelijk voor mij, nadat de klant zijn aankoop heeft gedaan, moet hij verder niet meer zeuren!

Leuke producten voor een redelijke prijs.

Doe even de moeite om op e-mails te reageren, ook al ben je het met de strekking van het bericht niet eens! Dit noemt men klantvriendelijkheid én fatsoen!

Beckman

Het is een net bedrijf, die snel en accuraat vragen en klachten afhandelt. Dat ze met (vaak) DPD werken is dan wel weer een minpunt, want dat is een vreselijk bedrijf. Niks klopt en de bezorgers... Het is een net bedrijf, die snel en accuraat vragen en klachten afhandelt. Dat ze met (vaak) DPD werken is dan wel weer een minpunt, want dat is een vreselijk bedrijf. Niks klopt en de bezorgers zijn vreselijk onbeschoft. Wij gaan voortaan alleen maar ergens bestellen wanneer we zeker weten dat ze NIET met DPD zaken doen.

Dus geen klachten verder. Wat wij alleen erg jammer vonden is dat GewoonStijl niet had aangegeven dat de meubels van Gazzda zo vreselijk zwaar zijn dat het onmogelijk is om naar boven te tillen. Ook de bezorger van GewoonStijl kon dit niet tillen met ons, waardoor hij de meubels onderaan de trap heeft laten staan en wij met spoed een professioneel verhuisbedrijf hebben moeten laten komen, die voor 150 euro het spul naar onze slaapkamer wilden tillen. Vanwege de zwaarte ervan hebben ze helaas onze muren beschadigd tijdens het omhoog sjouwen.

Open en duidelijke klantenservice. Ellen, je hebt ons zeer goed geholpen.

Graag meer informatie over wat klant kan verwachten vwb levering (alleen over de drempel of tot de slaapkamer?).

Gazzda meubel zijn echt loeizwaar!

Tanja verwijs

Ik vindt dat jullie duidelijk aan geven over de product, waneer het betaald is, en als er onduidelijk is waar het maar toe moet verzonden worden dat jullie gelijk contact met me op neem voor de... Ik vindt dat jullie duidelijk aan geven over de product, waneer het betaald is, en als er onduidelijk is waar het maar toe moet verzonden worden dat jullie gelijk contact met me op neem voor de duidelijke adres. Nog bedankt daar voor!!! Ik vindt dat jullie bedrijg, alles goed afhandellen,, in de toekomst zal ik zeker nog gebruik maken van jullie ediketten,, vriendelijke groet Tanja verwijs

Zeer vriendelijke medewerkers

NVT

Goede service. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Mooie website. Klantvriendelijk. Mooie winkel. Goede service.

Goede service en klantvriendelijkheid. Nette winkel. Goed geholpen en goede service.