Eric de Bruin

Makkelijk te bestellen via Bol.com en snelle levering. Er zijn nog wel wat verbeterpunten, zoals het volgen van de bestelling en de daadwerkelijke levering.

Bestelgemak en snelheid van levering

Opmerkingen:
- 1 stoel zitting lichtjes beschadigd
- bestelling (via DPD) alleen op dag van levering te volgen
- bestelling beneden afgeleverd (zelf naar 9e verdieping moeten...
Opmerkingen:
- 1 stoel zitting lichtjes beschadigd
- bestelling (via DPD) alleen op dag van levering te volgen
- bestelling beneden afgeleverd (zelf naar 9e verdieping moeten brengen)

Reactie Gewoonstijl:

Beste ,
Hartelijk dank voor je feedback.
fijn dat je ons de verbeterpunten aangeeft, wellicht dat wij dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Team Gewoonstijl

Goede snelle levering

snelle levering, product netjes verpakt

Top !!

Breed scala aan mogelijkheden en top service

Ga zo door

Bestelling al na 2 dagen in huis. Keurig verpakt. Prima service.

Prima geholpen, snelle en correcte levering

Goed en prettig geholpen aan de telefoon voor het bestellen van vilt kussens voor onze Kubikoff stoelen. De kleur vond ik in het echt wel anders dan op de foto lijkt (blauwe kussens lijken... Goed en prettig geholpen aan de telefoon voor het bestellen van vilt kussens voor onze Kubikoff stoelen. De kleur vond ik in het echt wel anders dan op de foto lijkt (blauwe kussens lijken donkerblauw, maar in werkelijkheid is het meer petrolblauw. Ook mooi, maar goed om van tevoren te weten).

Erg klantvriendelijk aan de telefoon. Volgende dag in huis!

Wellicht mogelijk om kritisch naar de kleur van de foto's te kijken.

Roy

Klantenservice zoals klantenservice bedoeld is! Kortom een plezierige ervaring!

Goeie klantenservice !

David

Waardeloze zaak. Zaterdag in de winkel geweest. Mooie showroom, wel apart dat alles op slot zat en je eerst moet aanbellen... Binnen hadden ze heel veel stoelen staan in verschillende... Waardeloze zaak. Zaterdag in de winkel geweest. Mooie showroom, wel apart dat alles op slot zat en je eerst moet aanbellen... Binnen hadden ze heel veel stoelen staan in verschillende configuraties.

We hadden 2 mooie stoelen gezien in precies de goede configuratie die wij wilden. Maandag 6 stoelen besteld. Binnen aantal uur wordt ik gebeld dat ze de stoelen niet op voorraad hebben en ook niet duidelijk is wanneer/of ze ooit beschikbaar komen. Het kon wel een aantal maanden duren... Terwijl we in de winkel doodleuk te horen hadden gekregen dat ze direct geleverd konden worden!

Mooie verhalen

Geen verhalen vertellen die niet kloppen

Reactie Gewoonstijl:

Goedemiddag David,
Goedemiddag David,
Onze excuses dat wij je afgelopen zaterdag onbedoeld verkeerd geïnformeerd hebben. We vinden het heel vervelend dat we je toch niet konden helpen met de stack stoelen. Is er iets anders dat we voor je kunnen doen? Dan horen we graag van je. Fijne dag, team Gewoonstijl.