Leuk, modern jong bedrijf met mooie showroom in Soest en zeer klantvriendelijke service.
Levering zeer snel en volgens afspraak.
Prima after sales.

Mooie showroom, prima website, klantvriendelijk personeel, snel contact per mail en telefoon en snelle reactie, ook m.b.t. de after sales.

Eventueel scherpere controle op verzonden producten, ter voorkoming retournering/omruiling.

Top!

reactiesnelheid klantenservice is super!

priscilla

Mooie website, mooie en originele producten, snelle levering en goed verpakt

snelle levering

Nouters

Zeer betrouwbaar bedrijf , met prachtige goederen!!!

zeer vlugge afhandeling van je bestelling , versturen zeer snel

klein probleem met vervoerder DHL ( omdat men zogezegd het adres niet vond een heel week-end moeten wachten op onze bestelling : 4 super barkrukken

Sam Muyshondt

Beste online aankoop ervaring die ik tot nu toe heb meegemaakt. Ongelofelijk goede klanten service. En de geleverde producten zijn echt van goede kwaliteit en zoals vertoond op de foto's. Met andere... Beste online aankoop ervaring die ik tot nu toe heb meegemaakt. Ongelofelijk goede klanten service. En de geleverde producten zijn echt van goede kwaliteit en zoals vertoond op de foto's. Met andere woorden een echt geweldige aankoop gedaan en op dit moment staan de aangekochte stoelen te blinken in het mooie centrum van Brugge.

Klantenservice

Niet veranderen.

Uitstekend

Degelijk product en goede alter sales toen dit nodig was.

Erg tevreden, niet meteen verbeterpunt

Véronique Hauchart

Alles is correct en snel verlopen , ben ook heel tevreden met mijn aankoop ...prijs / kwaliteit in orde.

Ik kan mar 1 opmerking maken en miss.heb ik iets fout gedaan maar ik kon geen kiala afhaalpunt aanduiden bij mijn bestelling .

Goede klantenservice en levering

snelle levering en hele goede klantenservice. Een ontbrekend schroefje werd heel snel nageleverd.

Tan Peters

Uitstekende snelle correcte levering!

Ze hielden woord en leverden snel. Artikel was prima verpakt. Prettige bezorgdienst.

Erwin

Duidelijke website met beschrijvingen en foto's.
Prijs van de stoelen die wij besteld hebben in vergelijking tot andere aanbieders is ook goed.
Daarnaast een super service! Iets na 13.00...
Duidelijke website met beschrijvingen en foto's.
Daarnaast een super service! Iets na 13.00 uur besteld en toch nog volgende dag binnen.

-duidelijke website
- duidelijke product omschrijving