Sirin

Snelle service, product voldoet aan verwachtingen

Danielle

Heb gebeld of de stoelen op voorraad waren, ben ze gelijk gaan halen, dus dezelfde dag nog plezier van mijn fijne eetkamerstoelen. Stoelen werden voor me in de auto gelegd. Prima geholpen!

Prettig dat de spullen ook op te halen zijn. Hoef je niet thuis te blijven voor een bezorging.

Erg goede ervaring

mogelijkheid om artikel uit te proberen!

nee

Ik ben zeer tevreden mijn bestelling was precies zoals de afbeelding
snelle levering en je werd goed op de hoogte gehouden welk tijdstip het word geleverd.

Communicatie goed

Verpakking vd producten matig en handleidingen ontbreken daar waar nodig

P Vos

Ook wij hebben onze eetkamerstoelen ontvangen , alles is prima volgens afspraak verlopen !
Gewoon goed !

Fiona Greup

Eetkamerstoelen besteld die op dat moment niet op voorraad waren. Enorm goed op de hoogte gehouden, fantastische service

Bestelling geplaatst via bol.com. De EOS Vita lamp was er binnen twee werkdagen zoals beloofd. Prima op de hoogte gehouden via de mail wanneer de bestelling zou komen. Top geregeld!

Bram Sluiter

Prettige website, goede snelle levering en uiteraard een mooi product!

Stoel voor het eerst gezien bij een dagaanbieding. Toch bestel ik uit principe bij een meubelzaak in plaats van bij een goedkope discounter. Goede website, duidelijke informatie en mooie... Stoel voor het eerst gezien bij een dagaanbieding. Toch bestel ik uit principe bij een meubelzaak in plaats van bij een goedkope discounter. Goede website, duidelijke informatie en mooie productafbeeldingen. Super, een bedrijf dat slim inspeelt op online.

Ik vind het prettig als er meer informatie te vinden is over het bedrijf zoals achtergrond, wie er werken, mij kan adviseren en er zorgt dat ik mijn product ontvang. Een meer... Ik vind het prettig als er meer informatie te vinden is over het bedrijf zoals achtergrond, wie er werken, mij kan adviseren en er zorgt dat ik mijn product ontvang. Een meer persoonlijke/adviserende aanpak zou mij meer aanspreken, meer vertrouwen geven en aanzetten tot meer kopen.

M Verkroost

Informatie over product was niet juist, waar ik bij levering achter kwam. Het retourneren (door DHL opgehaald), maakte dat ik de hele dag thuis moest blijven zonder enige tijds indicatie. Dat is... Informatie over product was niet juist, waar ik bij levering achter kwam. Het retourneren (door DHL opgehaald), maakte dat ik de hele dag thuis moest blijven zonder enige tijds indicatie. Dat is alles behalve prettig.

Snelle reacties op mail en snelle levering van producten