stijn piette

Uitstekende service en kwaliteit

snelle levering en response op vragen. Duidelijke informatie over het product en correcte weergave van het product via foto's. Komt overeen met het product in werkelijkheid.

niks

Erg goede ervaring! Ik had geen koord bij mijn lamp besteld en werd de dag na mijn bestelling gemaild met de vraag of ik dat echt niet nodig had. Het was namelijk niet bij de lamp inbegrepen! Ik heb... Erg goede ervaring! Ik had geen koord bij mijn lamp besteld en werd de dag na mijn bestelling gemaild met de vraag of ik dat echt niet nodig had. Het was namelijk niet bij de lamp inbegrepen! Ik heb het alsnog besteld via de website en kreeg dezelfde dag nog de verzendkosten (die nu dubbel waren) teruggestort. Heel fijn!

Eppie71

6 eetkamerstoelen besteld

Bestelling is correct en tijdig geleverd.

N.v.t.

Klein foutje op website werd na melding meteen gecorrigeerd. Makkelijk bestellen. Levering zoals afgesproken.
TOP

TOP

Gebruiksvriendelijk en keuze aan betalingsmodaliteiten

Snelheid

leveringsdata was niet correct

Prima service, snelle afhandeling, prima kwaliteit geleverde spullen.
Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, goed en mooi product!

Zeer tevreden !

Margo Dell'Avo

Prima. Goede service. Artikelen de volgende dag geleverd (zoals op site stond vermeld).Zorgvuldig ingepakt.

Snelle levering. Ik wilde de bestelde artikelen toch op zaterdag thuis geleverd hebben.Was geen probleem.

Super service! Snelle levering!