Antoinette

Jacrie Hoffard

Ik vind het hele mooie stoelen en betalen en bestellen ging super makkelijk.. Alleen het grote nadeel is dat de stoelen wel beschadigt zijn en dat is wel jammer voor wat we er voor betaald hebben.

Je wordt goed geïnformeerd

Met leveren uit kijken dat niks beschadigd

Reactie Gewoonstijl:

Beste,
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat uw stoel beschadigd is. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. We willen dit graag voor u oplossen.
Jammer dat u dit...
Beste,
Jammer dat u dit probleem niet op een andere manier aan ons heeft laten weten, dan hadden we dit direct voor u kunnen oplossen. Nadat wij deze review hebben gelezen, hebben wij direct contact met u opgenomen. Helaas hebben wij nog niets van u gehoord. Mocht u in de gelegenheid zijn, neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij dit voor u oplossen.
Team Gewoonstijl

angela snijder

Alles prima in orde

Goed, enkel levering duurde langer dan aangekondigd. "Morgen in huis" klopt niet, maar levering is toch relatief snel.

Duidelijkheid, Product, Prijs.

"Morgen in huis" klopt niet. Levering: 5 dagen.

Reactie Gewoonstijl:

Beste Sebastian,
Beste Sebastian,
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product. Helaas is uw bestelling niet een dag later bij u bezorgd. Dit is gekomen doordat u op goede vrijdag aan het einde van de middag uw bestelling heeft geplaatst. Dit betekent dus dat het paasweekend er tussen is gekomen. Hierdoor hebben wij uw order pas de eerst volgende werkdag in behandeling kunnen nemen.
Vriendelijke groet,
Team Gewoonstijl

Snelle levering en product precies zoals we wensten qua uitvoering!

Heel erg blij met mijn mooie stoelen!

Judith

Helemaal blij met mn nieuwe stoelen! En ik had ze een dag later al binnen! Top!

Leuke website, snelle service!!

Snelle levering, leuke produkten

Ga zo door!