Maan

Kortingcode werkt alleen als je een account hebt . Dat is niet helemaal duidelijk .

Reactie Gewoonstijl:

Hartelijk dan voor je feedback. Veel plezier van de Nola stoelen!

Carina Kolkman

Fijne service, mooie stoelen!

Dit bedrijf heeft net even wat andere designs dan de standaard meubelwinkels. Het is fijn dat je hier veel dingen kan combineren naar smaak. We werden fijn geholpen door Merel in Almere en konden de... Dit bedrijf heeft net even wat andere designs dan de standaard meubelwinkels. Het is fijn dat je hier veel dingen kan combineren naar smaak. We werden fijn geholpen door Merel in Almere en konden de stoelen direct uit voorraad meenemen. Bij de stoelen zaten helaas de verkeerde schroeven, maar na een mail kregen we direct per pakketje de juiste schroeven toegestuurd. Echt hele goede en snelle service.

Het is jammer dat zo'n leuk bedrijf in zo'n lelijk en aftands pand zit op het industrie in Almere. De mooie meubels verdienen een betere plek. Ook de showroom zou wat wat uitgebreider kunnen, denk... Het is jammer dat zo'n leuk bedrijf in zo'n lelijk en aftands pand zit op het industrie in Almere. De mooie meubels verdienen een betere plek. Ook de showroom zou wat wat uitgebreider kunnen, denk dat de verkoop zou bevorderen.

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor de feedback Carina! Wij zijn dit jaar verhuisd en nog druk bezig om zowel de binnenkant als de buitenkant te stylen. Mocht je in de toekomst nog een keer langs willen komen, ben je van... Bedankt voor de feedback Carina! Wij zijn dit jaar verhuisd en nog druk bezig om zowel de binnenkant als de buitenkant te stylen. Mocht je in de toekomst nog een keer langs willen komen, ben je van harte welkom!

Jill

Wij zijn zeer tevreden met de spullen!!!

Snel bezorgd!

Reactie Gewoonstijl:

Hartelijk dank voor de feedback Jill!

Danique

Goede service

Goede klantenservice, goed bereikbaar, snelle reactie en oplossing

Wat meer productinformatie

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je review. Veel plezier van de Nino barkrukken!

Astrid

Ik ben langs geweest vanwege de kleur van kussens voor in de stoelen. Zeer vriendelijk geholpen en wat een prachtige kussens.

Mooie kwaliteit

Reactie Gewoonstijl:

Hartelijk dank Astrid. Veel plezier van de Nolon kussens!

Lamers

Vriendelijk personeel. Correcte afhandeling

Duidelijke informatie

Geen negatieve punten

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor de mooie review!

B. Pleijsier

Prima zaak, snelle levering en goed telefonisch contact.

Reactie Gewoonstijl:

Hartelijk dank voor de feedback!

Sigrid Lauwereys

Tamelijk zware tafel besteld vanuit België

Duidelijke en persoonlijke communicatie over levering. Snel, goed verpakt.

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor de feedback Sigrid!

Marieke

Goed!

Kortingskode werkte niet

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je review Marieke! De kortingscode werkt alleen met account, vandaar. Ik heb zojuist alsnog de €10 korting aan je terugbetaald. Je kan ons altijd bellen of mailen voor dit soort vragen!

Karlijn

Schade bij levering, verkeerde onderdelen geleverd en enorm lange levertijd

Vriendelijke klantenservice

Producten moeten beter worden gecontroleerd voor verzending. Bij meerder fouten in een order zou een reductie in prijs netjes zijn.

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je feedback. Jammer dat je verkeerde onderdelen hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. Gelukkig was dit middels een omruiling aan de deur binnen 2 dagen opgelost. Wij wensen je veel... Bedankt voor je feedback. Jammer dat je verkeerde onderdelen hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. Gelukkig was dit middels een omruiling aan de deur binnen 2 dagen opgelost. Wij wensen je veel plezier van de Nino barkrukken!