Van den broek

Bizonder!!!!!!!(! vergeleken met andere bedrijven die ik ken .)heb me een klant gevoeld met bestellen en retourneren.Dus een koning.

ja die heb ik zeker zo aardig zo begripvol zo attent zelfs bij retourneren . ongekent .

zou niet weten . niks .

Reactie Gewoonstijl:

Wat fijn om te horen. Bedankt voor de leuke review!

Sofie Van Laer

Tevreden van aankoop

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je review Sofie!

AA

Excellent customer service and furniture.

I made a mistake when ordering and everyone was fast and helpful so delivery still took place the next day. Thank you!

Service was perfect.

Reactie Gewoonstijl:

Thanks for your review. So happy to hear that you have a good experience with us.
Hope to see you again.

Jolina

Bestelling verstuurd op zaterdag & maandag; specifiek verzocht via de mail NIET op deze dagen te versturen en daarop bevestiging ontvangen. Bestelling bevindt zich nu op een pakketpunt en... Bestelling verstuurd op zaterdag & maandag; specifiek verzocht via de mail NIET op deze dagen te versturen en daarop bevestiging ontvangen. Bestelling bevindt zich nu op een pakketpunt en Gewoonstijl geeft aan niets te kunnen doen, hoe kan dit? Zeer slechte communicatie!

Communicatie en beloftes

Reactie Gewoonstijl:

Ontzettend spijtig om te lezen dat het bezorgen niet vlekkeloos is verlopen. Helaas is het inderdaad zo dat als een pakket meermaals ergens wordt aangeboden, het naar het dichtstbijzijnde post nl... Ontzettend spijtig om te lezen dat het bezorgen niet vlekkeloos is verlopen. Helaas is het inderdaad zo dat als een pakket meermaals ergens wordt aangeboden, het naar het dichtstbijzijnde post nl punt wordt gebracht. Excuses dat post nl precies is langs gekomen op een dag dat jullie er niet waren. We zullen hiernaar gaan kijken, om te voorkomen dat dit nog een keer zal gebeuren. We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om pakketten op te halen bij een post nl punt, dus als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag!

Inge

Top

Top

Reactie Gewoonstijl:

Dank voor je review. Veel plezier met de bureaustoel!

Lantau, Kathleen

Erg plezierig

Ruim assortiment

Showroom in opbouw maar zeker bereid de spullen uit het magazijn te halen

Reactie Gewoonstijl:

Dank voor de review Kathleen. Fijn dat u uw bezoek aan ons als plezierig heeft ervaren!
Graag tot een volgende keer.

Iris

Snelle levering, onberispelijke staat, betrouwbaar

Snel

Reactie Gewoonstijl:

Dank voor uw review. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer.

De Muynck Christiaan

Goede koopwaar zoals beschreven en snelle levering

snel geleverd

betalen via bankkaart lukte eest niet

Reactie Gewoonstijl:

Dank voor uw review. Graag tot een volgende keer!

Paul

Mooie stoelen van degelijke kwaliteit en prettige hulp van medewerkers (per e-mail en telefonisch)

Telefonische bereikbaarheid

Kleur stoel kwam niet helemaal overeen

Reactie Gewoonstijl:

Dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn u graag een volgende keer weer van dienst!

Kim

Goede service!

snelle levering, naar verwachting en top product

nvt

Reactie Gewoonstijl:

Dank voor de positieve review Kim! We zien je graag een volgende keer weer. Veel plezier met de bestelling!