Van Nijlen

Uitstekend en zeer snelle service

Reactie Gewoonstijl:

Dankjewel voor de review. Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Hartelijke groeten, team Gewoonstijl

Anny Tebrunsvelt

Mooie en goedkope en bruikbare spullen

Rachida

Ik heb op zaterdag 15 augustus vóór 17.00 besteld en €3,50 bijbetaald om het zondag te laten leveren. Helaas werd er zondag niet bezorgd, maar maandag (wat normaal gesproken gratis is). Ik heb dit... Ik heb op zaterdag 15 augustus vóór 17.00 besteld en €3,50 bijbetaald om het zondag te laten leveren. Helaas werd er zondag niet bezorgd, maar maandag (wat normaal gesproken gratis is). Ik heb dit via de mail aangegeven op 16 augustus en ik heb netjes een mail terug ontvangen op 18 augustus dat ik €3,50 terug gestort krijg (nog niet ontvangen, maar misschien duurt het even). Heel fijn dat ze meteen reageren via de mail en met een oplossing komen. Tafels zijn trouwens heel mooi! Makkelijk in elkaar te zetten!

Service via de mail! Ik heb meteen een mailtje terug gekregen (alhoewel ik het geld nog niet ontvangen heb).

Misschien niet via de website beloven dat het zondag geleverd wordt als je zaterdag vóór 17.00 besteld, als dat niet zeker is (door postnl). Want klanten gaan hier dan vanuit vooral als je er een... Misschien niet via de website beloven dat het zondag geleverd wordt als je zaterdag vóór 17.00 besteld, als dat niet zeker is (door postnl). Want klanten gaan hier dan vanuit vooral als je er een extra bedrag voor betaald. Anders zou iedereen voor de gratis levering van maandag kiezen.

Annelies

UITSTEKEND en zeer snel

zeer snel

Daphne

Prima service

Snelle levering en product boven verwachting mooi.

Ivo

Mooie producten en prima levering. Niks op- of aan te merken!

Snelle levering. Groot aanbod aan mooie producten.

Geen.

Goedemiddag,
Bedankt voor het plaatsen van leuke review!
Wil je nog op de hoogte blijven van al on nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons ook op Social Media.
Nog...
Goedemiddag,
Bedankt voor het plaatsen van leuke review!
Nog veel plezier toegewenst met je nieuwe aanwinst en hopelijk tot snel!
Ellen van Gewoonstijl

Nvt

Kun je -1 cijfer geven? Mensen pas op met dit bedrijf is een zooitje

Niks positiefs te vermelden

Klantgerichter te werk gaan

Goedemiddag,
wat vervelend om uw feedback te lezen dit is natuurlijk niet wat wij graag zien... Zou u ons kunnen laten weten wat er aan de hand is, wellicht kunnen wij het probleem voor u oplossen. Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groeten,
Annelies

Jv

Topservice

Grote keuze ! Kwaliteitsvolle items

None

Anoniempje

Mooie barkrukken bij gewoon stijl aangeschaft

Snelle levering, duidelijke product omschrijving

Prijs verschil voor hetzelfde product.